προβλημα με υποτιτλους

Reaction score
3
καλησπερα ειμαι κατχος της samsung ue7000.
εχει θυρα-media player-που συνδεω απευθειας σκληρο.
διαβαζει κανονικα mkv,divx κτλ αλλα δεν ενσωματωνει ελληνικους υποτιτλους.
υπαρχει λυση-firmware ή καποια ρυθμιση στο μενου της τηλεορασης που μου διαφευγει;
αν καποιος την κατεχει θα ηθελα μια λυση...

Reaction score
0
Απάντηση: προβλημα με υποτιτλους

Φίλε μου εγώ όπου στο μενου αναφέρει για υπότιτλους τους ρύθμισα ελληνικά, αλλά και πάλι δεν τους αναγνώρισε. Μόνο σε μία ταινία τους αναγνώρισε . Εμένα τα παιδιά από το φορουμ μου είπαν να κατεβάζω τις ταινίες με ενσωματωμένους τους υπότιτλους, δεν το έχω όμως δοκιμάσει ακόμη.

Reaction score
3

το δοκιμασα με ενσωματωμενους υποτιτλους και ειναι οκ.
αλλα δεν εχει πολλους τιτλους σε 1080p με ενσωματωμενους-τουλαχιστον στα site που κοιταω- και σκεφτομαι να κινηθω σε media player (wd) αλλα δεν ξερω αν αξιζει,λογω καποιας μελλοντικης αναβαθμισης

Reaction score
0

Μήπως μπορείς να γράψεις κανένα site για κατέβασμα με ενσωματωμένους υπότιτλους γιατί είμαι και λίγο αρχάριος. Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Reaction score
3

**Link για παράνομο υλικό** (edit)
εχει αρκετες με ενσωματωμενους υποτιτλους αλλα σε divx.
σε hd υστερει

Reaction score
49

Θα παρακαλούσα να μην βγάζετε «στον αέρα» links που οδηγούν σε downloading παράνομου υλικού!!
Υπάρχει ενημέρωση στους κανονισμούς του AVsite και οφείλουμε να προστατεύουμε τον χώρο μας αλλά και τους υπεύθυνους του site.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για την κατανόηση :107:

Reaction score
3

περα λοιπον απο τις διευθυνσεις υπαρχει και η επιλογη μεσω προγραμματων να ενσωματωνεις τους υποτιτλους κατι που δοκιμασα και λειτουργει αψογα.

Reaction score
3

αλλα ακομα και με ενσωματωμενους τους υποτιτλους-σε ενα αρχειο δηλαδη- τα mkv δεν δειχνουν τπτ απο υποτιτλους.αυτο γιατι συμβαινει;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.734
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab