προβλημα με mackie HR 624 ηχεια(MONITOR)

Reaction score
1
Μετά από ηλεκτρικό πρόβλημα στην οικία (βραχυκύκλωμα στον κεντρικό πίνακα )τα Monitor μου δεν ανταποκρίνονται!!!!

Θα ήθελα να ρωτήσω εάν μπορώ να κάνω κάποια ενέργεια (αν δηλαδή γνωρίζει κανένας αν υπάρχουν ασφάλειες εσωτερικά ώστε να επέμβω σε προσεχτικό άνοιγμα των κουτιών και επιδιόρθωση )

Επίσης αν γνωρίζει κάποιος να μου δώσει κάποια διεύθυνση για επισκευή περιοχη Αθήνα αν φυσικά είναι ζωντανά

τα on-off δεν ανάβουν και όταν το κακό έγινε τα φωτάκια έγιναν κόκκινα για μια στιγμή. Για όσους γνωρίζετε τα ηχεία τα λαμπακια ανβουν βεβαία λόγο μεγαλης εντασης ,τα ηχεια ηταν stand by (δεν έπαιζαν την ωρα του κακού) !!!!

Ευχαριστώ!!!!

Reaction score
2
Απάντηση: προβλημα με mackie HR 624 ηχεια(MONITOR)

Ψάξε για το manual των ηχείων γιατί κατα 99% έχουν ασσφάλειες τις οποίες θα μπορεις λογικά να αλλάξεις και μονος σου.
Είχα το ίδιο πρόβλημα με κατι tascam monitors που είχα παλιότερα και ήταν πολύ απλό. Υπηρχε ενα "συρταράκι" στο πισω μερος που το εβγαζες με ενα μικρο κατσαβίδι και αλλαζες την ασφάλεια. Ειχαν μαλιστα και μια spare ασφαλεια μεσα στο "συρταρακι" για αμεση αντικατασταση αλλα και να μην εχουν βρισκεις σε ενα οποιοδηποτε καταστημα με ηλεκτρολογικα.

Ελπιζω ναι τόσο απλο και στα mackie! good luck

Reaction score
1

Εχτές φίλε μου δεν άντεξα και το άνοιξα μόνος μου με προσοχή για να βρω ασφάλειες γιατί καπάκι δεν έχει όπως τα δικά σου

Όταν το άνοιξα βρήκα πάνω στην πλακέτα μια ασφάλεια γυάλινη από αυτές που πουλάνε στα ηλεκτρονικά καταστήματα όπως λες και εσύ σωστά
Οπτικά το σηρματάκι ήταν οκ την έβγαλα την διάβασα και τοποθέτησα μια που έτυχε και είχα δυστυχώς δεν έγινε τίποτα!!!

Το σχέδιο το βρήκα σήμερα εχτές δεν το είχα όμως είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν είχε άλλη ασφάλεια εσωτερικά!!!!
Αν δεις το σχέδιο δείχνει 2 ασφάλειες !!! εγώ βρήκα μια μόνο και το πείρα χαμπάρι μετά ότι έπρεπε να βρω και δεύτερη!!

Ξανανοίγω και σήμερα και επανέρχομαι να βρω που μπορεί να είναι η δεύτερη και αν υπάρχει

Αυτό είναι το σχέδιο που μου έδειξε ότι έχει 2 ασφάλειες εσωτερικά fuse=ασφαλεια(http://www.mackie.com/products/hrmk2series/downloads/HR624MK2_Specs.pdf

Reaction score
1

Το λοιπόν δεν έκανα κάποια άλλη κίνηση και έψαξα να βρω τον αντιπρόσωπο για να τα στείλω να τα ελέγξει
Συλλέγοντας πληροφορίες βρήκα την έδρα η οποία είναι εδώ http://www.liquidpro.gr/orama.php

Αφού τηλεφώνησα στο service της εταιρίας τα έστειλα

Το αποτέλεσμα!!!

Βλάβη και στα δυο τροφοδοτικά του ζεύγους ευτυχώς μόνο σε αυτά αφού δεν χτύπησε τίποτα άλλο από τα Monitor .

Πραγματικά η τηλεφωνική εξυπηρέτηση στο service καθώς και η υποστήριξη άψογη και τους ευχαριστώ και δημόσια

Τώρα πλέον θα προσθέσω ένα πολύμπριζο ασφαλείας το οποίο αν και γνώριζα ότι μπορεί να σε γλιτώσει από μια τέτοια περίπτωση δεν είχα προβεί στην αγορά του

Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.872
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef