προβλημα με media players

Reaction score
4
καλημερα σε ολη την παρεα.εχω δυο media players και εχω δυο προβληματα.
προβλημα 1ο΄εχω το W.D.PLAYER μαλλον το πρωτο μοντελο συνδεδεδεμενο με την TV με HDMI και ενω μεχρι πριν λιγο καιρο επαιζε και σε 720p οταν το επελεγα απο το μενου του τωρα δε παιζει τιποτα αλλο παρα μονο μεχρι 576p.ουτε στο AUTO δε με αφηνει να επιλεξω.αν βαλω κατι αλλο εκτος 576 σβηνει η οθονη κατα την αναπαραγωγη για δευτερολεπτα σταματαει ο ηχος και μετα επανερχεται και συνεχεια το ιδιο.τι τρεχει;
προβλημα 2ο εχω το CRYSTAL AUDIO APPSTREAMER συνδεδεμενο με HDMI στον PIONEER VSX-828 και με HDMI και OPTICAL στην TV.εδω τωρα με αφηνει να επιλεξω μονο μεχρι 720p 50h.αν βαλω παραπανω σταματαει ο ηχος για κλασματα δευτερολεπτου ενω αλλες φορες δεν ανοιγει καν το μενου να επιλεξω ταινια κ.λπ.εχει κανεις καποια γνωμη-αποψη-λυση; ευχαριστω εκ των προτερων για καθε βοηθεια.

Reaction score
1.600
Εχεις δοκιμάσει με ένα μόνο αρχείο ? Αν ναι, δοκίμασε κι αλλα. Αν δεν δεις διαφορά δοκίμασε reset to default settings για να επανέλθουν οι εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Reaction score
4
σε ολα τα εργα το κανει.reset που εκανα στο C.A. δεν μπορουσα να το ανοιξω καθολου.εκανα composite συνδεση και μπορεσα να δω το menou στην τηλεοραση ειχε παει την αναλυση στο 1080p.την αλλαξα σε 720p και μπορεσα να το ξανασυνδεσω με HDMI.

Reaction score
4
καταρχην να σε ευχαριστησω κατι που ξεχασα να κανω πριν.μα τι να βαλω hdmi c.a. high speed εβαλα.θα παω να βαλω αλλα και βλεπω.μηπως φταιει ο ενισχυτης;

Reaction score
4
λοιπον αλλαξα hdmi και προς το παρον με αφηνει να κανω αλλαγες στην αναλυση.Νεοτερα το μεσημερι σε αναπαραγωγη ταινιας.Σε ευχαριστω πολυ που ασχοληθηκες με το προβλημα μου.

Reaction score
4
αυτο που το πας: κριμα μονο που δεν ειχα NOVA.αλλα δε πειραζει θα περιμενω το δευτερο παιχνιδι απο ΔΤ,

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.116
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead