Καλησπέρα! Εχω αγοράσει ενα home theater της sony, το dav tz230. Απ τη πρώτη μέρα που το πήρα διαπίστωσα οτι έπαιζε επιλεκτικά τα αρχεία των dvd που εγραφα. Πιο συγκεκριμένα μπορεί να έβαζα δύο αρχεία .avi και να έπαιζε το ένα απο τα δύο. Μετά έβαζα σε usb την ταινία που δεν επαιζε απο το dvd και δεν την έπαιζε παλι. Μου έγραφε "data error". Πολλές φορές ξεκιναγε να παίζει μια ταινία (.avi που την είχα κατεβάσει) και μόλις έφτανε στα 8 δευτερόλεπτα, σταμάταγε να παίζει (δεν έσβηνε η συσκευή, απλα με έβγαζε πάλι στο κεντρικό μενού).Να σημειώσω οτι δεν παίζει αλλα αρχεία εκτος απο .avi (κι απο αυτα παίζει όποια θέλει). Το πήγα σ ενα service της sony, μιας και δεν το θεώρησα φυσιολογικό, και μου πανε οτι είχε πρόβλημα η κεφαλή κι οτι την αλλάξανε κι οτι πλέον δε θα χει πρόβλημα. Εννοειται οτι το προβλημα συνεχιστηκε...:121: Ηθελα απλα να ξέρω αν έχει καποιοσ αντιμετωπίσει κάποιο αναλογο πρόβλημα, και κυρίως αν οντως αποτελεί "πρόβλημα" και δεν ειναι χαρακτηριστικο της συγκεκριμένης συσκευής. Ευχαριστω :123:
Most visitors online was 7182 , on 21 Nov 2025