προβλημα στον in83???

Reaction score
1.441
εχω τον in83. οταν τον ανοιξα για μια προβολη ειδα οτι ειχε χωριστει η οθονη του σε δυο μερη ,δεξια αριστερα με το ενα μερος ελαχιστα πιο φωτεινο απο το αλλο.σαν στο δεξι να ειχε αλλες ρυθμισεις της εικονας και στο αριστερο ελαχιστα αλλαγμενες.
μετα απο ενα restart του προβολεα επανηρθε στο κανονικο.
πρεπει να ανυσηχω?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
εχω τον in83. οταν τον ανοιξα για μια προβολη ειδα οτι ειχε χωριστει η οθονη του σε δυο μερη ,δεξια αριστερα με το ενα μερος ελαχιστα πιο φωτεινο απο το αλλο.σαν στο δεξι να ειχε αλλες ρυθμισεις της εικονας και στο αριστερο ελαχιστα αλλαγμενες.
μετα απο ενα restart του προβολεα επανηρθε στο κανονικο.
πρεπει να ανυσηχω?
Δεν θυμαμαι να εχει split screen o IN83:111:

Reaction score
1.441
δεν ξερω...παντος δεν θυμαμαι να εκανα κατι εγω....
απλα το παρατηρησα μετα απο λιγο...εκανα restart και διορθοθηκε

Reaction score
0
Απάντηση: προβλημα στον in83???

Το ίδιο μου έκανε και έμένα μια φορά λές και είχε ένα φίλτρο και χώριζε την εικόνα στα δύο. Απο την μια θαλασί και απο την άλλη ρόζ. Με χαρντ ρεσέτ επανήλθε.
Δεν ανησύχησα γιατί και ο 5700 μούκανε κάτι παρόμοιο μια δυο φορές το χρόνο και μετά από χαρντ ρεσέτ επανερχόταν. Συνεχίζει όμως ακμαιότατος, μετά από 5 χρόνια που τον έχω, να παίζει στο στούντιο του γιού μου.

Καλό είναι να πάρεις τον Αιμίλιο στην Τηλεοπτική και να το αναφέρεις, θα τον πάρω και εγώ αύριο. Επίσης δεν θα έβλαπτε ένα mail στην infocus.

ΥΓ. Πιστεύω πως πρέπει να έχει σχέση με τις τάσεις στα κυκλώματα, γιαυτό σου συνιστώ μα μην τον αφήνεις standby και να του βάλεις και ένα UPS και μόλις κλείνει ο ανεμιστήρας να βάζεις το σύστημα στο off.

Εγώ πάντως δεν ανησυχώ.

Reaction score
1.441
ακριβως το ιδιο μου εκανε και μενα...
οταν λες hard reset τι εννοεις? θα του τηλεφωνισω.....εγω παντος οποτε δεν τον χρησιμοποιω τον βγαζω εντελος απο την πρηζα...για παν ενδεχομενο...

τωρα δεν ανησυχω ουτε εγω....¨)

Reaction score
0

Βγάζεις από την πρίζα και τον ξεκινάς ξανά.

Reaction score
1.441
αυτο το εχει στην σελιδα της η infocus.... δεν ξερω κατα ποσο εχει σχεση

Q: The image appears split or scrambled when coming back from Standby or Video mode into a PowerPoint slideshow.
A: When bringing the projector out of Standby or Video mode, make sure that PowerPoint is not in the full-screen slideshow mode. The projector is unable to establish a signal lock on the non-standard resolution of a PowerPoint slideshow.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.833
Περίεργο, δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. (κι ελπίζω να μην έχω ποτέ). Ups χρησιμοποιείτε;

Reaction score
0

Αν και αυτά αναφέρονται στη σύνδεση με PC, σίγουρα έχει σχέση μια και τα players είναι ένα computer κατά βάση.

Βρήκα και το εξής...
A tinted image (whether green or another color) is almost always a symptom of a bad or damaged cable - or a loos cable connection. In your case, you'll likely need a new M1 to VGA cable (Part# SP-DVI-A-R).

Βέβαια τα καλώδιά μου είναι όλα καινούργια και ακριβά. Είναι όμως και 10μετρα που δυσκολεύουν τον συντονισμό. Καταλήγω λοιπόν πως μάλλον πρόκειται για κάποιο αποσυντονισμό που θέλει reset για να επανέλθει.

Άντε και καλές μας θεάσεις.

ΥΓ. Ο Αιμίλιος μου συνέστησε να τον αφήνω standby και να μην κλείνω το UPS, για να δουλεύει το τροφοδοτικό και να προφυλάσει απο την υγρασία.

Reaction score
0

Τελικά βρήκα άκρη. Είχα συνδέσει το Toshiba 500 με την είσοδο MI_DA/DVI. Για να μην μπν μπαινοβγάζω το καλώδιο απο το S300. Όποτε έπαιζα SD με το Toshiba χάλαγε ο συντονισμός και άρχιζε τα τρελά του. Την κατάργησα και μπαινοβγάζω το HDMI απο player to player and everything it's OK.

Βγαίνω λοιπόν σωστός που παραπονιόμουνα για έλλειψη μιας ακόμα HDMI port.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.558
Members
38.716
Νεότερο μέλος
Κ.Κωνσταντίνος