προβλημα 3d με optoma hd25!!!

Reaction score
2
Γεια σας! Μετα απο 6 μηνες αγορασα τα γυαλια και πομπο της optoma και ηταν ολα μια χαρα μεχρι που ειδα οτι σε σκηνες με φωτια η χαμηλο φωτισμο οι αποχρωσεις του ανθρωπινου δερματος εδειχναν τοσο χαλια ...σαν κερι που λιωνει..μονο σε σκηνες με φλογα η φωτια η σκηνες χαμηλου φωτισμου εννοειται οτι δεν μπορω να δω 3d ετσι...τι πιστευετε οτι μπορει να φταιει?? Το καλωδιο hdmi?? Δεν νομιζω ειναι αυτο. Δεν εχω καμπλιραρει τον προβολεα μου ακομα παντως και δεν ξερω τι θα ηταν οι ιδανικες ρυθμισεις σε 3d. Σε 2d ο προβολεας σκιζει. Ο τοιχος παντως ειναι βαμμενος για καλυτερα μαυρα και χωρια χρηση ιριδας η κατι τετοιο οποτε ηδη ριχνει τη φωτεινοτητα. Βοηθεια please !

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.470
Δοκιμάσατε τις άλλες αποθηκευμένες ρυθμίσεις, Cinema / Reference / Photo / Bright / 3D / User;

Απ' ότι διάβασα στο manual δεν έχει δύο ρυθμίσεις χρήστη αλλά αν χρησιμοποιείτε κάποια default, μπορείτε να αποθηκεύσετε στο user την επιθυμητή για το 3D.

Για το καλώδιο δε σχολιάζω! :D

Reaction score
2
Ευχαριστω πηρα τηλ στην ηχοεκφραση που το ειχα αγορασει και μου ειπε οτι μπορει να φταει το καλωδιο που ειναι οντως της πλακας hama 20 ευρω η μπορει να φταει το blu ray 3d της lg οκ ειναι 3 ετων αλλα δειχνει τα bluray σε 2d πολυ καλα ....σε 3d θα θελει ισως πιο καλο καλωδιο. Παω τωρα να αγορασω ενα καλωδιο.δυστυχως πουλησα το ps3 για να εκανα μια δοκιμη απο κει...

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
απο την στιγμη που κλειδωνει σε 3d το καλωδιο ειναι ενταξει. δεν νομιζω να επηρεαζει τα χρωματα το καλωδιο .

Reaction score
0
Άσε το καλώδιο προς το παρόν. Παίξε λίγο με τις ρυθμίσεις όπως σου πρότειναν και τα παιδιά και πειραματίσου με διαφορετικό οπτικό υλικό για να καταλήξεις σε αυτές που σε ικανοποιούν...

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.183
Members
38.667
Νεότερο μέλος
giorgos8907