προγραμμα edit για .m2ts

Reaction score
0
Καλησπερα και καλος σας βρηκα! Πρασφατα εγινα κατοχος μιας avchd fullHD καμερας και απο οτι καταλαβαινετε επαθα πλακα απο την ποιοτητα της εικονας.Το προβλημα μου ειναι πως το ulead mediastudio pro 8 που χρησιμοποιω για editing δεν αναγνωριζει τα .m2ts αρχεια της καμερας. Ξερετε κανενα προγραμμα που να υποστηριζει αυτα τα αρχεια;Δοκιμασα το vegas 8.0c που τα δεχεται αλλα οταν κανω render το video σε avchd κρασαρει μετα απο λιγο.

Reaction score
14
vista ultimate στο σπιτι, vista home στο λαπτοπ και παίζουν πράγματι μια χαρά...

Για την ακρίβεια πολύ καλύτερα απο την προηγούμενη εκδοση 8b που μου εσκαγε συχνά.

Επίσης είναι ταχύτατο στο να ανοίξει files (import) μέσα στο "project media"

ΥΓ καλώς μας ήρθες και καλώς σε βρήκαμε!

Reaction score
5
Απάντηση: προγραμμα edit για .m2ts

vegas για μένα μονόδρομος όσον αφορά στα m2ts και δεν έχει κρασάρει ποτέ. (μα ποτέ)

Reaction score
0
Λοιπον,επειδη ειμαι και εγω φρεσκος στα avchd φορμα ,και επειδη δεν διαθετω και τον ισχυροτερο υπολογιστη για να επεξεργαζομαι τετοια αρχεια( intel pentioum D 805 2.66ghz ,nvidia 8500gt ,2 gb ram) αποφασισα να δοκιμασω πολλα απο τα προγραμματα που κυκλοφορουν και να δω ποιο θα ειναι ποιο ευκολο οχι για μενα (για τη φουκαριαρα τη μανα μου) αλλα για τον υπολογιστη που διαθετω.

Xρησιμοποιησα τα εξης:
1.sony vegas pro 8
2.power director 7
3.MAGIX Movie Edit Pro 14
4.pinnacle studio 12

Αυτο που εκανα με ολα τα παραπανω ηταν να επεξεργαστω ενα μικρο βιντεο διαρκειας 1ος λεπτου σε φορμα avchd τραβηγμενο απο την καμερα μου canon hg 20 και αφου του εβαλα μερικα εφε και ηχο να τα μετατρεψω σε ενα avi video και να το αποθηκευσω στο pc .Mια ενεργεια που σιγουρα κανουν πολλοι απο εμας που δεν εχουμε ακομα blu-ray players προκειμενου να δουμε τις ληψεις μας μεσω ενος απλου dvd player.

Aυτο που διαπιστωσα με τα ποιο πανω προγραμματα και παντα σε συνεργασια με το γερασμενο pc μου ειναι οτι την ποιο γρηγορη μετατροπη μου την εκανε το power director 7 αφου οπως ειδα μετα ηταν και το μονο που διεθετε smart rentering ,και οταν λεω ποιο γρηγορη εννοω πολυ ποιο γρηγορη Για το βιντεο ενος λεπτου οι χρονοι των παραπανω προγραμματων ηταν οι εξης
sony vegas pro 18,5λεπτα , power director 2,4λεπτα ενω τα επομενα 2 προγραμματα δεν δουλεψαν καθολου με το pc μουΚαταλαβαινετε λοιπον οτι οσοι εχετε παλιους σχετικα υπολογιστες και καμερες avchd φορμα σε μια μετατροπη 1ας ωρας βιντεο θα εχετε με το power director μια διαφορα καντα στις 15 ωρες απο οτι το sony

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.751
Members
38.489