προενισχυτής και τελικός audiolab

Reaction score
336
Γειά σας! Θα με ενδιέφερε πολύ η γνώμη σας ως προς τα εξής: Θέλω να αγοράσω τον τελικό audiolab 8000p τον οποίο έχω ακούσει σε συνδυασμό με τον προενισχυτή της εταιρείας 8000c (παλαιές εκδόσεις και οι δύο) και αναρωτιέμαι αν υπάρχουν διαφορές μεταξύ της κινέζικης και της βρεττανικής έκδοσης του 8000p, ώστε ανάλογα να τον αγοράσω καινούργιο ή να τον αναζητήσω μεταχειρισμένο.
Επίσης , καθώς έχω ήδη τον ολοκληρωμένο 8000s, αναρωτιέμαι αν πρέπει να τον κρατήσω αξιοποιώντας το στάδιο προενίσχυσής του ή να τον ανταλλάξω με ένα 8000c που έχω βρει σε προσφορά.
Εν ολίγοις, ποιός είναι καλύτερος μεταξύ uk8000p / china8000p & 8000s / 8000c?
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Κάλώς ήρθες στο avsite...

Πρώτον. Θα σε συμβούλευα να πας για την νέα έκδοση του ενισχυτή. Ο παλιός τελικός πρέπει να είναι σίγουρα δεκαετίας και οι πυκνωτές του δεν θα είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Εκτός αυτού οι τιμές των νέων είναι και αρκετά προσιτές

Δεύτερον. Το προενισχυτικό στάδιο του 8000S ήταν πάρα πολύ καλό. Εκτός αυτού η σχεδίασή του ήταν διαφορειτκή (και καλύτερη) από τον 8000C. Οπότε θα ήταν καλή κίνηση να κρατήσεις τον 8000S και να προσθέσεις έναν καινούριο 8000Ρ.

Τέλος. Αν δεν ακούσεις δεν μπορείς να αποφασίσεις. Καλό θα είναι να αγοράσεις πρώτα τον 8000Ρ και μετά να δοκιμάσεις και τους 2 προενισχυτές και να προτιμήσεις όποιον σου αρέσει περισσότερο....

Reaction score
336
Σπύρο σ'ευχαριστώ πολύ, πράγματι μια προσωπική ακρόαση είναι μάλλον η καλύτερη λύση!

Reaction score
3
Kαλώς ήρθες στο avsite και απο εμένα. :D
Η εν λόγω εταιρεία ,είχε βγάλει πάρα πολύ καλά μηχανήματα.
Ακόμη και σήμερα,οι παλιά 8000 σειρά,είναι υπολογίσιμη,ιδιαιτέρως τα ενισχυτικά της.
Την καινούργια σειρά,δεν την έχω ακούσει ακόμη,οπότε στο μόνο που μπορώ να βασιστώ είναι το καλό όνομα της εταιρείας.
Η ακρόασή τους πάντως με τα ίδια ηχεία που έχεις,είναι υποχρεωτική και αξίζει τον κόπο η ταλαιπωρία. :)

Reaction score
3.556
να κρατήσεις τον παλαιό ολοκληρωμενο UK 8000S. Nα αλλάζεις όλους τους πυκνωτές τροφοδοσίας με φρέσκους πυκνωτές. Το κόστος υλικών δεν θα ξεπεράσει τα 100 €.
Tην αβίαστη μουσικότητα του 8000S δεν θα την ξαναβρείς εύκολα. Εκτός κι αν δεν σου φτάνουν τα λίγα (σχετικό) ονομαστικά watts που διαθέτει ο 8000S.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm