προτάσεις για προβολεα για φωτογραφια

Reaction score
2
καλησπερα,
δε με ενδιαφερει τοσο το 4Κ αλλα η προβολη φωτογραφιων σε ενα προβολεα, αρα καλο contrast , μαύρα βαθια, χρωματα οχι ψευτικα κι πλουσια (να εχει 95%+ της παλετας του DCI-P3), να καλιμπραρετε επισης αν γινεται, εχω σχετικο μηχανημα σα φωτογραφος, τι θα προτεινατε χωρις να ξεφυγουμε? τωρα για φωτεινοτητα δε ξερω, να παιζει και σε ενα δωματιο που δεν ειναι τελειως σκοτεινο ή να υπαρχει μια πηγη φωτισμου καπου πισω. ena 2500 lumens θα ηταν αρκετο? να κοιταξω στο market των μεταχειρισμενων δλδ καποιο παλιοτερο μοντελο?

ευχαριστω

Reaction score
6.629
Θελω κατι να μην ξεφυγω οικονομικα δε με νοιαζει να πιανει τα 300 αλλα να τα εχει τα 250 να κρατα τρενο στις στροφες να εχει φρεναρες εχει καποιος να μου προτεινει κατι;; :o

Γραψε ακριβως τι ζητας, που θες να κοιμανθεις οικονομικα, διαστασεις οθονης, αποσταση θεσης προβολεα και θεατη, συνθηκες θεασης (φωτισμος/χρωμα τοιχων , αυτο το φως πισω , αρα και στην ιδια κατευθυνση με τον προβολεα ειναι red flag ) και οταν λες κοντραστ σε φωτος τι ακριβως ζητας ansi / fofo και τα δυο;
Στις φωτο τα δυναμικα contrast δεν εχουν νοημα οποτε θες σε native .

Reaction score
2
Θελω κατι να μην ξεφυγω οικονομικα δε με νοιαζει να πιανει τα 300 αλλα να τα εχει τα 250 να κρατα τρενο στις στροφες να εχει φρεναρες εχει καποιος να μου προτεινει κατι;; :o

Γραψε ακριβως τι ζητας, που θες να κοιμανθεις οικονομικα, διαστασεις οθονης, αποσταση θεσης προβολεα και θεατη, συνθηκες θεασης (φωτισμος/χρωμα τοιχων , αυτο το φως πισω , αρα και στην ιδια κατευθυνση με τον προβολεα ειναι red flag ) και οταν λες κοντραστ σε φωτος τι ακριβως ζητας ansi / fofo και τα δυο;
Στις φωτο τα δυναμικα contrast δεν εχουν νοημα οποτε θες σε native .
Δεν καταλαβαίνω προς τι τοση ειρωνία, μια γνώμη ζήτησα, δε με ενδιαφέρουν διαστάσεις οθόνης και θέση προβολεα, αν με ενδιαφεραν θα τα είχα γράψει προφανώς. Σε ένα απλό άσπρο τοίχο θα γινεται η προβολη ή σε λευκό πανί που μου έχει δώσει ένας φίλος μου. Το φως δλδ η πόρτα είναι πίσω στην αίθουσα που χρησιμοποιώ αλλά όχι απευθείας ,αρκετά πίσω δεξιά, στα 10 μέτρα και φαντάζομαι δε θα δημιουργεί πρόβλημα. προφανώς δεν είμαι expert γι αυτό ρωτάω γνώμες . Budget δεν έχω γράψει γιατί δε ξερω αν αυτό που ζητώ απο τι τιμή ξεκινά . Φαντάζομαι 3000+ lumens σε φωτεινότητα θα ήταν το ζητούμενο.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.665
Members
38.588
Νεότερο μέλος
dark2030@