προτασεις για dj controller

Reaction score
65
γνωριζει καποιο εαν το traktor εχει auto cut στην εγγραφη οπως στο vdj?
δηλαδη καθε φορα που αλλαζεις με το fader να τεμαχιζει αυτοματα τα κομματια?

Reaction score
65
το numark ειναι οντως καλο,εαν εξαιρεσεις το οτι δεν εχει gain.
διαβασα οτι το serato κανει καλη δουλεια στο autogain,αλλα ειναι σιγουρο οτι θα χρειαστει να πειραχτει και manual σε αρκετες περιπτωσεις.το hercules το ειδα απο κοντα αλλα δεν μου αρεσε καθολου.πολυ μικρο και πλαστικουρα.
εχω καταληξει στο reeloop mixage το οποιο ειναι πληρης και με πολυ καλη κατασκευη.
σε ευχαριστω πολυ παντως...;)

Reaction score
65
μπορει να μου πει καποιος την συμπεριφορα ενος controller χωρις gain?
υπαρχει προβλημα στην ενταση σε καποια κομματια,ή τα ρυθμιζει σωστα το software?
ευχαριστω

Reaction score
65
ερωτω απο εδω για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα.
αφου τελειωσαμε με τον controller(numark mixtrackpro II),παμε σε ακουστικα,μιας και τα akg 581 επαθαν ζημια και δεν ξερω ποτε και πως θα τα φτιαξω.
μπατζετ-ταβανι 50 ευρω
απο ακουσματα πολλα και διαφορα.απο deep house,chiil out,lounge,electro house,μεχρι `80,`90....
τα θελω και για χρηση με τον controller(οπου το numark,δεν εχει και το δυνατοτερο ενισχυτη στα ακουστικα..)
αλλα και για ακροασεις μεσω της ενσωματωμενης καρτας του laptop(που επισης ειναι χαμηλη οσο αναφορα την ενταση)
και μεσω του ipadmini.
αρα-προφανως-παμε για ακουστικα με οσο το δυνατο μεγαλυτερη ευαισθησια(??)..
ψαχνοντας στο δικτυο(μεσω reviews),βρηκα παρα πολλα ακουστικα.και εκει που λες κατεληξα,να σου σκανε κι`αλλα...
τι ειδα και τι μου εκανε κλικ?

AKG K77 μου αρεσουν σαν πακετο και διαβαζω καλα σχολια.νουμερο ενα επιλογη.
SENNHEIZER 202 II ενθουσιασμενοι ολοι.....τι με χαλαει?το διπλο καλωδιο..

τωρα εαν υπαρχει καλη προταση με λιγα παραπανω χρηματα,δεν θα πω οχι.δεν αγοραζω καθε μερα ακουστικα..οποτε εαν αξιζει το συζηταμε..

Reaction score
1
τα vestax τα εμπιστεύομαι ανεπιφύλακτα!!! τα έχω δουλέψει και είναι οκ!! στα 225 ευρώ όμως είναι το denon mc2000. με παράδοση στο καλό επαγγελματικό ήχο και ανώτερο απ ότι κυκλοφορεί μέχρι τα 250 ευρώ (βλέπε pioneer we-go)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.620
Members
38.579
Νεότερο μέλος
Jiovani75