πρόβλημα με ραδιοενισχυτή HARMAN KARDON AVR 151

Reaction score
9
Καλαησπέρα
Εχω τον παραπάνω ενισχυτή και παρατήρησα οτι μετά από 1.30 ωρα με δυο και παίζοντας audio σχεδόν full κλείνει.Από πάνω που το πιάνω δεν ειναι πολύ ζεστό.Δεν ξέρω γιατί το κάνει ουτε εχω πάρει τηλ στην αντιπροσωπεία.Ρωτάω μήπως εχει κανείς τον ιδιο και έχει το ιδιο πρόβλημα.Τ manual που το έψαξα δεν αναφέρει κάτι.
Το παραπάνω το παρατήρησα καλοκαίρι.Δεν ξέρω αν φταίει αυτό με τις υψηλές θερμοκρασίες.
ευχαριστώ

Reaction score
5.872
Καλαησπέρα
Εχω τον παραπάνω ενισχυτή και παρατήρησα οτι μετά από 1.30 ωρα με δυο και παίζοντας audio σχεδόν full κλείνει.Από πάνω που το πιάνω δεν ειναι πολύ ζεστό.Δεν ξέρω γιατί το κάνει ουτε εχω πάρει τηλ στην αντιπροσωπεία.Ρωτάω μήπως εχει κανείς τον ιδιο και έχει το ιδιο πρόβλημα.Τ manual που το έψαξα δεν αναφέρει κάτι.
Το παραπάνω το παρατήρησα καλοκαίρι.Δεν ξέρω αν φταίει αυτό με τις υψηλές θερμοκρασίες.
ευχαριστώ
Που τον έχεις τοποθετημένο..αν δεν αερίζεται, βάλε τον σε κάποια άλλη θέση π.χ στο πάτωμα (προσωρινά) και δες αν το ξανακάνει.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
μηπως του εχεις και κανα ηχειο πιο μεγαλο απο το μποι του ?
και του χωνεις αβερτα ,....και κλεινει...για να μην γινει καψαλιστος..........
τον εχεις χωσει και σε κανα αναερο σοκακι του οποιου ρακ.......

Reaction score
3.093
Υπερφόρτωση και έχοντας ρελέ,κλείνει ή μάλλον ανοίγει,
για να αποφύγεις τα χειρότερα

Reaction score
9
Aερίζεται καλά.Δεν εχει τίποτα πάνω του.Όπως κοίταζα το manual ανέφερε το sllep timer.Ηταν ρυθμισμένο στα 90 λεπτά.Μακάρι να εινια αυτό.Γιατί μετά που τον άνοιγα έπαιζα κανονικά.
Οχι παίζει με τα δικά του ηχεία κάτι μινιατούρες το χε προσφορά μεγάλο πολυκατάστημα(mediamarkt).Δεν ξέρω πως ανεβάζουμε φωτογραφία στο forum.Αυτά τραβάς αν εισαι New entry και γέρος.
Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις.
ΥΓ Θα το δοκιμάσω τώρα που απενεργοποίησα τον χρονοδιακόπτη και θα επανέλθω.:(
ΥΓ2 Είναι καλό σαν μηχάνημα(για δεύτερο το εχω).Για να ακούω γνώμες.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.542
Δεν ξέρω πως ανεβάζουμε φωτογραφία στο forum.
Κάτω δεξιά το μεσαίο "Ανέβασμα Αρχείου". -------------------------------------------------------------------------------------------------->V

Reaction score
9
όσοι φίλοι θέλουν ας γράψουν δυο λόγια για το παραπάνω μηχάνημα.Θα με ενδιέφερε να διαβάσω σχόλια ασχετα αν το έχω ηδη αγοράσει.

gid

Reaction score
10.135
Οχι παίζει με τα δικά του ηχεία κάτι μινιατούρες το χε προσφορά μεγάλο πολυκατάστημα(mediamarkt)..
Μιας και μάλλον βρήκες την απάντηση στο πρόβλημα που είχες θα προχωρήσω σε μια πρόταση: καλό θα ήταν να προγραμματίσεις αναβάθμιση ηχείων, αφενός για να πάρεις καλύτερο ήχο από ό,τι τώρα με τις μινιατούρες σε προσφορά, και αφετέρου για να μην αναγκάζεσαι να τον δουλεύεις στο φουλ.

Reaction score
9
Μιας και μάλλον βρήκες την απάντηση στο πρόβλημα που είχες θα προχωρήσω σε μια πρόταση: καλό θα ήταν να προγραμματίσεις αναβάθμιση ηχείων, αφενός για να πάρεις καλύτερο ήχο από ό,τι τώρα με τις μινιατούρες σε προσφορά, και αφετέρου για να μην αναγκάζεσαι να τον δουλεύεις στο φουλ.
Δεν ξέρω αν βρήκα απάντηση στο πρόβλημα.Μακάρι.Δεν θέλω να αλλάξω τα ηχεία γιατί όπως ανέφερα τα έχω ως δεύτερα.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Reaction score
9
O AVR 151 πωλείται σαν σετ με αυτά τα ηχεία.

View attachment 105282

Δεν είναι εξωπραγματικό αυτό που συμβαίνει.
Το sub παίζει όταν ακούς 2 channel audio?
Nαι με αυτά τα ηχεία πωλείται.Μου φαίνεται λιίγο περίεργο να σβήνει.Μετά το ανάβεις και παίζει πάλι.Το sub δεν το εχω παρατηρήσει αν παίζει.
[DOUBLEPOST=1536758306][/DOUBLEPOST]Ασχετο ειδα κάποιος πουλάει 4 tangent evo e4.ηθελα να ρωτήσω ειναι καλά ηχεία γα τον παραπάνω ενισχυτή τα σηκώνει η ειναι ιδια με αυτά που συνοδεύουν το μηχάνημα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.856
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss