πρόβλημα με τηλεόραση sony

Reaction score
0
Καλησπέρα σε όλους, μπαίνω κατευθείαν στο ψητό γιατί έχω ένα πρόβλημα που το θεωρώ κουφό.
Εχω μία 32 ιντσών sony kv-32fq85e crt η οποία 3 χρόνια έπαιζε μιά χαρά και ξαφνικα την ανοίγω εχθές το πρωί και ακούω ήχους από το κανάλι αλλά δεν βλέπω τίποτα για 5-6 δευτερόλεπτα και μετά πάει σε stand by mode (για προστασία της οθόνης και καλά) αναβοσβήνει το λαμπάκη για 16 φορές και μετά πάλι από την αρχή.
Σηκώνομαι σήμερα και την πάω σε εξουσοδοτημένο της sony και την βάζει μπροστά μου και παίζει κανονικά και εκεί παθαίνω πλάκα όλα δούλευαν ρολόι.
Την παίρνω πίσω αφού μου είπε και αυτός ότι δεν χρειάζετε να την κρατήσει αφού παίζει, έρχομαι και εγώ σπίτι όλο χαρά που τη γλίτωσα και εξαντλημένος από το σήκωμα(65 kg είναι) και την βάζω και κάνει τα ίδια.

Μπορείτε να μου πείτε τι άλλο να κάνω? τι μπορεί να φταίει?

Reaction score
0
ξέχασα να αναφέρω ότι άλλαξα πολύμπριζο, την έβαλα απευθείας στην πρίζα αλλά δεν...

Reaction score
0
Απάντηση: πρόβλημα με τηλεόραση sony

Δεν μπορώ να σε βοηθήσω...wall_1 ... ας απαντήσει άλλος αν μπορεί..

Reaction score
7
Καλησπέρα σε όλους, μπαίνω κατευθείαν στο ψητό γιατί έχω ένα πρόβλημα που το θεωρώ κουφό.
Εχω μία 32 ιντσών sony kv-32fq85e crt η οποία 3 χρόνια έπαιζε μιά χαρά και ξαφνικα την ανοίγω εχθές το πρωί και ακούω ήχους από το κανάλι αλλά δεν βλέπω τίποτα για 5-6 δευτερόλεπτα και μετά πάει σε stand by mode (για προστασία της οθόνης και καλά) αναβοσβήνει το λαμπάκη για 16 φορές και μετά πάλι από την αρχή.
Σηκώνομαι σήμερα και την πάω σε εξουσοδοτημένο της sony και την βάζει μπροστά μου και παίζει κανονικά και εκεί παθαίνω πλάκα όλα δούλευαν ρολόι.
Την παίρνω πίσω αφού μου είπε και αυτός ότι δεν χρειάζετε να την κρατήσει αφού παίζει, έρχομαι και εγώ σπίτι όλο χαρά που τη γλίτωσα και εξαντλημένος από το σήκωμα(65 kg είναι) και την βάζω και κάνει τα ίδια.

Μπορείτε να μου πείτε τι άλλο να κάνω? τι μπορεί να φταίει?
Μπορεί να είναι κάποια ψυχρή κόληση στον μετασχηματιστή υψηλής τάσης και με τη μετακίνηση να έκανε επαφή. Επίσης μπορεί να τα έχει παίξει ο μετασχηματιστής υψηλής και να θέλει αλλαγή. Για τέτοια "παλιά" τηλεόραση καλύτερα να την πάς σε κάποιο ηλεκτρονικό γιατί η Sony λογικά θα σε γδάρει στην τιμή για την επισκευή. Αξίζει να την φτιάξεις πάντως γιατί η συγκεκριμένη έχει εξαιρετική εικόνα σε SD σήματα.

Reaction score
0
Καταρχήν σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις, και ναι έπεσες μέσα για τον μετασχηματιστή υψηλής τάσης μιάς και τελικά πήρα έναν άνθρωπο και ήρθε σπίτι και μου είπε ότι έχει κάψει ένα ολοκληρωμένο και τα έχει παίξει ο μετασχηματιστής στο τροφοδοτικο.
24 το ολοκλρ. και 60 ο μετασχηματιστής μου ειπε ότι κάνουν στο περίπου.
140 για όλα μου είπε και την πήρε να την επισκευάσει.
Το ολοκληρωμένο το άλλαξε έδω μήπως και ήταν μόνο αυτό αλλά μου είπε ότι θα το ξανακάψει αν δεν τον αλλάξει το μετασχηματιστή.
Ηλεκτρονικός στο πτυχίο βλέπετε αλλά δεν τα κατέχω αυτά μόνο από υπολογιστές και δύκτια...κρίμα όμως έπρεπε να ξέρω και κάτι από τηλεοράσεις.
Οταν λές SD σήματα τι εννοείς?

Reaction score
7
Καταρχήν σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις, και ναι έπεσες μέσα για τον μετασχηματιστή υψηλής τάσης μιάς και τελικά πήρα έναν άνθρωπο και ήρθε σπίτι και μου είπε ότι έχει κάψει ένα ολοκληρωμένο και τα έχει παίξει ο μετασχηματιστής στο τροφοδοτικο.
24 το ολοκλρ. και 60 ο μετασχηματιστής μου ειπε ότι κάνουν στο περίπου.
140 για όλα μου είπε και την πήρε να την επισκευάσει.
Το ολοκληρωμένο το άλλαξε έδω μήπως και ήταν μόνο αυτό αλλά μου είπε ότι θα το ξανακάψει αν δεν τον αλλάξει το μετασχηματιστή.
Ηλεκτρονικός στο πτυχίο βλέπετε αλλά δεν τα κατέχω αυτά μόνο από υπολογιστές και δύκτια...κρίμα όμως έπρεπε να ξέρω και κάτι από τηλεοράσεις.
Οταν λές SD σήματα τι εννοείς?
SD=Standard Definition (π.χ. Τηλεοπτικά κανάλια & DVD). 140 ευρώ για αυτήν την τηλεόραση είναι μια χαρά πάντως, αξίζει η επισκευή της :cool_4:

Reaction score
0
Είχα πεί μέχρι 200 ευρό max γιατί μετά θα την πέταγα να έπαιρνα καμία με 450 ευρό 32' τις σειράς.

Για full hd μόνο όταν πατώσουν οι τιμές , τώρα μόνο στον υπολογιστή.

Agg

Reaction score
0
Οποιος μπορει να με βοηθησει.Εχω μια τηλεωραση και εγω sony 21" 7-8 ετων.Εχει ηχω αλλα απο εικονα εμφανιζει μονο μια πρασινη οριζοντια γραμμη Τι μπορει να συμβενει;

Reaction score
1.075
Απάντηση: Re: πρόβλημα με τηλεόραση sony

Οποιος μπορει να με βοηθησει.Εχω μια τηλεωραση και εγω sony 21" 7-8 ετων.Εχει ηχω αλλα απο εικονα εμφανιζει μονο μια πρασινη οριζοντια γραμμη Τι μπορει να συμβενει;
[STYLE="inquote"]ειναι απλο... χαλασε[/STYLE]
Υποθετω οτι η γραμμη ειναι στη μεση της οθονης, οποτε εχεις προβλημα στην κατακορυφη σαρωση (συνηθως ενα ολοκληρωμενο + πυκνωτακια). η γραμμη υποθετω ξεκινα ασπρη πολυ φωτινη και καταληγει πρασινη.
Προσοχη: οσο περισσοτερο εχεις αναμενη την τηλεοραση, τοσο πιο σκοτινη θα γινεται η γραμμη αυτη (καταστρεφεται ο φωσφορος).

Agg

Reaction score
0
Ναι στην μεση της οθονης ειναι.
Για λιγο καιρο εμφανιζε μια ασπρη γραμμη στο κατω μερος και η εικονα ειχε μετακινηθει προς τα επανω.Δεν ξερω αν εχει σχεση το ενα με το αλλο.
Μου ειπαν οτι τις sony εκτος απο εξουσιοδοτιμενο service δεν τις αναλαμβανει κανενας αλλος και δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο και τα χρηματα να την φτιαξω.

Reaction score
1.075
Απάντηση: Re: πρόβλημα με τηλεόραση sony

Μου ειπαν οτι τις sony εκτος απο εξουσιοδοτιμενο service δεν τις αναλαμβανει κανενας αλλος και δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο και τα χρηματα να την φτιαξω.
λαθος σου ειπαν.

Η βλαβη δεν μοιαζει μεγαλη, ουτε ακριβη. Συνενοησου με τεχνικο.

Agg

Reaction score
0
Η βλαβη ηταν ενα ολοκληρωμενο STV (δεν θυμαμε το νουμερο) και ενα τριμερακι.Την εφτιαξε φιλος τεχνικος και πληρωσα μονο τα υλικα €6.

Reaction score
14
τελικά όταν υπάρχουν ακόμα ηλεκτρονικοί όλα φτιάχνονται απλά οι αντιπροσωπίες εχουν ετοιμη λύση να πάρεις καινούργια!!!

Reaction score
0

Καλσπέρα φιλε μου εχω μια SONY KV 29LS30E KAI MOY PAROYSIASE TO IDIO PROBLHMA MENEI ANOIKTEI GIA 5-6 DEYTEROLEPTA KAI META KLEINEI OTAN THN ANOIKSV PRVTH FORA KAI EINAI KRYA MENEI ANOIKTH LIGO PARAPANW,DEN MPORV NA KATALABW TI FTAEI AN EXEI KAPOIOS KAMIA IDEA AS THN PEI

Reaction score
164

Η απάντηση δόθηκε στο άλλο θέμα που άνοιξες. Αφού επαναλάβω την παράκληση για τα κεφαλαία (και τα greeklish), θα σε παρακαλούσαν αν συνεχίσουμε εκεί.
Καλώς ήλθες! :107:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.806
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός