παιδια γεια σας. Έχω το εξή πρόβλημα: Πριν 25 μέρες αγόρασα μία SAMSUNG την c6000 40" LED. Τα ψηφιακά κανάλια MEGA, STAR KAI SKAI μου δημιουργούν προβλήματα δηλ. μπερδεύονται τα pixels και η εικονα μοιάζει σαν ένα βίντεο που "μασάει" ταινία. Στα υπόλοιπα ψηφιακά κανάλια κανένα προβλημα. Από τις πληροφορίες σήματος της ΤV βλέπω ότι αυτά που έχουν πρόβλημα έχουν σήμα 92% και τα bit σφάλματος ανεβοκατεβαίνουν, ένω αυτά που δεν έχουν πρόβλημα έχουν σήμα 100% και bit σαφάλμτος 0. Η κεραία είναι κεντρική και οι υπόλοιποι της οικοδομής δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Επίσης έβαλα άλλη τv με ενσωματωμένο MPEG4 στο ίδιο καλώδιο και έπαιζε κανονικά, χωρίς προβλήματα. Από το service της tv μου είπαν ότι αυτό δεν είναι πρόβλημα συσκευής γιατί αν ήταν έτσι θα είχε πρόβλημα σε όλα τα ψηφιακά κανάλια και πως οφείλεται σε αδύναμο σήμα της μπάντας των συγκεκριμένων καναλιών (αδύναμο το 92% ?). Στην ερώτηση μου γιατί οι τv των υπολοίπων ενοίκων αλλά και αυτή που δοκίμασα εγώ παίζουν κανονικά, μου απάντησαν ότι η κάθε συσκευή έχει διαφορετικό αποκωδικοποιητή. Τέλος έβαλα ένα εξωτερικό αποκωδικοποιητή MPEG4 και το πρόβλημα δεν υπάρχει σε κανένα κανάλι. Με αναγκάζει βέβαια να έχω 2 τηλεχειρηστήρια και το γεγόνος ότι η tv είναι ολοκαίνουρια με τρελλαίνει. Δεν ξερω τελικά έχει πρόβλημα ο ενσωματομένος αποκωδικοποιητής της tv ή όχι? Η περιοχή μου είναι Ευκαρπία Θεσ/νίκης. Παρακαλώ βοηθείστε.
Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025