πωλειται αυτοκινητο για αποσυρση

Reaction score
7.313
βεβαια δεν ξερω κατα ποσο καποιος αγοραζει αυτοκινητο στις μερες μας αλλα εγω δοκιμαζω να βαλω μια αγγελια.Ειναι το αυτοκινητο του πατερα μου γιατι καθεται εδω και αρκετο καιρο.Ειναι ενα citroen zx 1600 του 92 αλλα εχει ......82000 χιλιομετρα,εννοεται ειναι σε πληρη λειτουργικη κατασταση εκτος απο καποιες φθορες στο χρωμα αλλα δεν εχει σημασια αυτο για την αποσυρση.Αν καποιος φιλος ψαχνει να βρει κατι αναλογο για να γλυτωσει καποια χρηματα (εννοειται οτι θα αγορασει απο 1400αρι και πανω διαφορετικα δεν εχει νοημα η φασαρια) ας στειλει πμ.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
111.026
Απάντηση: πωλειται αυτοκινητο για αποσυρση

Βάλε και τιμή!

Reaction score
7.313

δεν εβαλα λογω της ιδιαιτεροτητας της πωλησης αν και ειναι υποχρεωτικο συμφωνα με τους κανονες.Περιπου 600 ευρω

Reaction score
7.313

το αυτοκινητο παει για ανακυκλωση αλλα κανω μια τελευταια προσπαθεια αν καποιος φιλος το θελει για να το παει για αποσυρση και κερδισει καποια χρηματα (οπως και εγω φυσικα).Τιμη 250 ευρω

Reaction score
7.313

για τις επομενες 2 μερες 100 ευρω

Reaction score
4.917

Γιατι δεν το δίνεις σ αυτή την τιμή (η και λίγο πιο πάνω) σε κάποια εταιρεία για να έχει να πουλάει και του χρόνου αυτοκίνητα με απόσυρση, αφού το μέτρο παρατάθηκε και για το 2012; Η Citroen για παράδειγμα πρεπει να παίρνει τετοια αυτοκίνητα, αφού διαθέτει συνεχώς προσφορες με απόσυρση, ακόμη κι αν δεν έχεις όχημα για απόσυρση (αν μου κάτσει το lotto θα μπορούσα να ενδιαφερθώ το 2012 για το νεο C4 aircross με τετρακίνηση και ντηζελ στα 1800 και με 99 γρCO2 που σημαίνει 0 τελη κυκλοφορίας, θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο)

Reaction score
7.313

δεν παιζει αυτο....η τιμη εχει πεσει στα 200 ευρω και πρεπει να το πας εσυ για την αποσυρση και να κανεις ολη τη διαδικασια.Απλα για λογους ασφαλειας και απλης λογικης δεν θα κινησω ενα αυτοκινητο που εχει να κινηθει κανονικα πανω απο χρονο ουτε και για 100 μετρα.Απο την αλλη η διαδικασια θελει 15 μερες οποτε δεν με παιρνει για να γλυτωσω το σημα.Θα παω να καταθεσω πινακιδες,να παρω χαρτι ακινησιας και απο 15 Γεναρη που θα ανοιξει παλι η ανακυκλωση (εκλεισε απο 15/12) θα το δωσω εκει.Ευχαριστω παντως για τις γνωμες και οσους εδειξαν ενδιαφερον για την αγορα.

Reaction score
51

Θα παω να καταθεσω πινακιδες,να παρω χαρτι ακινησιας και απο 15 Γεναρη που θα ανοιξει παλι η ανακυκλωση (εκλεισε απο 15/12) θα το δωσω εκει.Ευχαριστω παντως για τις γνωμες και οσους εδειξαν ενδιαφερον για την αγορα.
Διάβασε εδώ, αν δε το έχεις κάνει ήδη!! :126:

Reaction score
7.313

ευχαριστω πολυ,τα εχω κανει αυτα,εχω ετοιμασει και τα χαρτια και απλα πρεπει να βρω το κουραγιο να παω στην εφορια,θα ξεκινησω απο Δευτερα πρωι και ελπιζω να μην χασω πανω απο 2 πρωινα

Reaction score
0

Παρακαλώ μηπως διατίθεται τυχαίως ακόμη το αυτοκίνητο για απόσυρση ?
Ευχαριστώ
Κώστας

Reaction score
0

Ενδιαφερομαι για την αποσυρση εάν υπάρχει ακόμη καλεστεμε στο 6944722100 Γιώργος

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.161
Members
38.663
Νεότερο μέλος
kyrios_nikos