29 Νοεμβρίου 2008 #1 tkrispis Μηνύματα 1 Reaction score 0 DEFINITIVE TECHNOLOGY BP10B σε αριστη κατασταση 400 euro .
26 Απριλίου 2009 #2 N novocelac71 Μηνύματα 32 Reaction score 0 Απάντηση: πωλειται ζευγος διπολων ηχειων Τα εχεις ακομα τα ηχεια ή τα πουλησες?
26 Απριλίου 2009 #3 Μελίδης Μιχάλης Πρόεδρος ΕΒΒΕ Μηνύματα 31.117 Reaction score 30.711 Απάντηση: πωλειται ζευγος διπολων ηχειων Φίλε novocelac71 καλώς ήρθες στην παρέα μας. Νομίζω ότι αν περιμένεις απάντηση θα απογοητευθείς. Ο πωλητής έγραψε ένα μήνυμα και δεν ξαναμπήκε.
Απάντηση: πωλειται ζευγος διπολων ηχειων Φίλε novocelac71 καλώς ήρθες στην παρέα μας. Νομίζω ότι αν περιμένεις απάντηση θα απογοητευθείς. Ο πωλητής έγραψε ένα μήνυμα και δεν ξαναμπήκε.
26 Απριλίου 2009 #4 N novocelac71 Μηνύματα 32 Reaction score 0 Απάντηση: πωλειται ζευγος διπολων ηχειων Ευχαριστω πολυ φιλε για την πληροφορια. Εχω αλλα δυο ιδια βλεπεις σαν αυτα που πουλαγε και ειπα μηπως τα εκανα τετραδα γιατι για home theater τα βρισκω πολυ καλα για τα λεφτα τους
Απάντηση: πωλειται ζευγος διπολων ηχειων Ευχαριστω πολυ φιλε για την πληροφορια. Εχω αλλα δυο ιδια βλεπεις σαν αυτα που πουλαγε και ειπα μηπως τα εκανα τετραδα γιατι για home theater τα βρισκω πολυ καλα για τα λεφτα τους