18 Νοεμβρίου 2008 #1 S sonap Μηνύματα 36 Reaction score 0 πωλούνται ηχεία AUDIOLINE (2 κεντρικα 160w ,2 περιφεριακά, 1 διαλόγου)σε άριστη κατάσταση 2ετών 300 ευρω
πωλούνται ηχεία AUDIOLINE (2 κεντρικα 160w ,2 περιφεριακά, 1 διαλόγου)σε άριστη κατάσταση 2ετών 300 ευρω
18 Νοεμβρίου 2008 #2 alambi Μηνύματα 218 Reaction score 32 Θα μπορούσες να μας γράψεις πιά ακριβώς μοντέλα είναι ;;;;; Τι χρώμα ειναι ;;;;; Σε πιά περιοχή είναι ;;;;;
Θα μπορούσες να μας γράψεις πιά ακριβώς μοντέλα είναι ;;;;; Τι χρώμα ειναι ;;;;; Σε πιά περιοχή είναι ;;;;;
19 Νοεμβρίου 2008 #3 S sonap Μηνύματα 36 Reaction score 0 Απάντηση: πωλούνται ηχεια για home cinema καλημέρα είναι μαύρα έχουν όμορφο ντιζαϊν είμαι αθήνα περιοχή πολύγωνο τον κωδικό θα τον γράψω το μεσημέρι είμαι στη δουλειά τώρα έχουν παίξει μόνο ταινίες και λίγο μουσική
Απάντηση: πωλούνται ηχεια για home cinema καλημέρα είναι μαύρα έχουν όμορφο ντιζαϊν είμαι αθήνα περιοχή πολύγωνο τον κωδικό θα τον γράψω το μεσημέρι είμαι στη δουλειά τώρα έχουν παίξει μόνο ταινίες και λίγο μουσική
19 Νοεμβρίου 2008 #4 S sonap Μηνύματα 36 Reaction score 0 Απάντηση: Re: πωλούνται ηχεια για home cinema black musician 30 τα κεντρικα '' '' 10 τα περιφεριακα και διαλογου
Απάντηση: Re: πωλούνται ηχεια για home cinema black musician 30 τα κεντρικα '' '' 10 τα περιφεριακα και διαλογου
19 Νοεμβρίου 2008 #5 spartac Μηνύματα 27 Reaction score 0 Είναι αυτά?: http://images.google.gr/imgres?imgu...s?q=audioline+black+musician&gbv=2&hl=el&sa=G
19 Νοεμβρίου 2008 #6 S sonap Μηνύματα 36 Reaction score 0 Απάντηση: Re: πωλούνται ηχεια για home cinema ναι σωστα και γω τα χα παρει 550