πως γινεται ενα DENON 3910, REGION FREE

Reaction score
8
Εχοντας εφαρμοσει την παρακατω μεθοδο στο δικο μου πλευερ DENON 3910 που απο περιοχης 2 το μετετρεψα σε ελευθερο περοχων, με απολυτη επιτυχια, ειπα να την εκθεσω εδω, μηπως και καποιος συνφορουμιτης διαθετει το εν λογω πλευερ και ενδιαφερεται για κατι τετοιο.

Reaction score
103
Θαναση απο μονο του νομιζω δεν εινια region free?Στο δικο μου αν δεν κανω λαθος,χωρις να πειραξω τιποτα,απλα επαιζε τα αμερικανικα χωρις προβλημα...

Reaction score
8
Πως γινεται το DENON 3910 REGION FREE

1.Σιγουρευομαστε οτι δεν υπάρχει δίσκος στο πλευερ.

2.Σβηνουμε το πλευερ χρησιμοποιοντας το κουμπι στο εμπρός πάνελ On / Off (οχι το standby).

3.Πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο Open / Close, Play και το Skip Reverse (I <<).

4.Κρατήστε τα παραπάνω κουμπιά πατημενα και ανοιχτε το πλευερ χρησιμοποιώντας το On / Off κουμπί, κρατοντας τα παραπάνω κουμπιά μέχρι το όνομα του πλευερ να εξαφανιστεί από την πρόσοψη.

5.Περιμένετε μέχρι να τελειώσει η φόρτωση του πλευερ και στην μπροστινή πλευρά του να δείχνει 0:00:00.

6.Στο REMOTE CONTROL, πατήστε στη σειρά 7 3 1 9 4 6 2 8

7. Η μονάδα θα πρέπει να τεθεί σε κατασταση αναμονής-standby mode. Από την μπροστινή πλευρά του πλευερ, πατήστε το κουμπί Standby, ωστε να ενεργοποιηθει παλι το πλευερ.

8.Για να επιβεβαιώσει την ενημέρωση, πατήστε στην μπροστινή πλευρά, Stop και Skip Forward (>>I). Η μπροστινή πλευρά θα πρέπει στιγμιαια να σας δειξει "Region_A2". Αν οχι, τότε επαναλάβετε την παραπάνω διαδικασία 1-7.

Reaction score
8
Παναγιωτη το δικο μου οχι. Οταν του εβαλα το WOODSTOCK περιοχης 1 αρνηθηκε να το παιξει και μου εβγαλε STOP. Μετα την αναβαθμιση το επαιξε κανονικα.

Εσυ το δοκιμασες σιγουρα με δισκακι περιοχης μονον 1, γιατι πολλα δισκακια ειναι ALL δηλαδη ελευθερα περιοχης κι ας ειναι αμερικανικα.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.306
Members
38.446
Νεότερο μέλος
Nassos Makris