"ραδιοενισχυτης"

Reaction score
0
γεια σε όλους είμαι νέο μέλος και πολύ χαίρομαι που βρήκα ένα site να εκφράσω τις απορίες μου σχετικά με αγορά ενισχυτή.

η σύνδεση που θα κάνω είναι από το pc στον ενισχυτή με spdif.
δηλαδή με ψηφιακό σήμα.
στο pc κάνω τα πάντα αλλα κυρίως ακούω μουσική και θα ήθελα ενισχυτή αρκετά καλο για αυτό τον σκοπό και όχι τόσο για ταινίες.
έχετε να μου προτείνεται κάτι?

όσο για χαρτί ας ξεκινήσουμε με 300 ευρώ και βλέπουμε.

ο χώρος που θα μπει ο ενισχυτής είναι 5x5.
αλλα ενισχυτής είναι καμια φορα θα θέλω να κάνω ένα πάρτυ και να παίξω σε χώρο 15x15.

αναμένω σε απαντήσεις
ευχαριστώ!

Reaction score
0
επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν αγόραζα ένα home theater θα μου έκανε την δουλειά μου?

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Θα σου πρότεινα έναν home theater ενισχυτή (πολυκάναλο)...

Έχουν πάρα πολλές υποδοχές για συνδέσεις και είναι αξιόπιστοι...

Όσο για πάρτυ βέβαια με τέτοιους ενισχυτές δεν μπορείς να έχεις τις εντάσεις που ίσως θέλεις σε σχέση με τους κλασικούς τελικούς...

Reaction score
0
μπορείς να μου προτείνεις κάτι?
αν όχι τόσο δυνατό για discoteque αλλα με καθαρό ήχο ?

Reaction score
50
Φίλε μου στα χρήματα αυτά εγώ θα επέλεγα κάποιο μοντέλο Yamaha (ίσως και Pioneer). Από Yamaha κοίταξε λίγο τα RXV-461 (περί τα 350 ίσως και πιο κάτω) και RXV-361 (ίσως και πιο κάτω από 250). Αν μπορείς, πήγαινε στο μεγαλύτερο.

Reaction score
0
Μάνο αντικειμενικά είναι καλοί ενισχυτές που προτείνεις για μουσική?
να περιμένω για πιο ψιλό budget?
επίσης για το μοντέλο της logitech z5500 τι λες?

Reaction score
0
παιδιά άλλη μια ερώτηση από τους ενισχυτές MARANTZ, DENON, YAMAHA, PIONEER, ONKYO
τι προτείνεται για μουσική?
άσχετα με τα λεφτά..

Reaction score
50
Κοίταξε να δεις - πολύ καλή μουσική απόδοση μην περιμένεις από A/V της κατηγορίας αυτής. Τώρα είναι και σχετικό το τι εννοείς καλή. Απλά τα μοντέλα που σου είπα είναι καλές επιλογές στα χρήματα αυτά για A/V. Δε συγκρίνονται όμως με την απόδοση που θα είχε ένας αμιγώς δικάναλος ενισχυτής στα ίδια λεφτά. Γιατί δεν πας ν' ακούσεις κανένα Yamaha; Στο ΝΑΚΑ έχει αρκετούς, μπορείς να πάρεις ένα τηλ. να κανονίσεις ακρόαση.

Πάντως αν τίθεται θέμα να περιμένεις να μαζέψεις χρήματα για κάτι καλύτερο, πιστεύω σε συμφέρει να περιμένεις.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.992
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas