ραδιωφονο παγκοσμιας ληψης για το αυτ/το

Reaction score
0
Θελω να πάρω ενα καλο ραδιοφωνο για το αυτ/το και δεν θελω να εχει πάνω cd ή dvd, θέλω να είναι μόνο ραδιοφωνο.
Θα προτιμουσα να ειναι παγκόσμιας ληψης, παιζει να ειναι μόνο δορυφορικο?
Και που θα το βρω αν υπάρχη τέτοιο?

Reaction score
4.909
Απάντηση: ραδιωφονο παγκοσμιας ληψης για το αυτ/το

Δορυφορικό για αυτοκίνητο στην Ευρώπη...δύσκολο, μόνο στην Αμερική έχουν ειδικό δορυφόρο που μπορεί να γίνει λήψη δορυφορικών ραδιοφώνων (συνδρομητικών) και στο αυτοκίνητο.
Οσο για το "παγκόσμιας λήψης" το μόνο που μπορω να φανταστω είναι να παίζει και βραχέα (πέρα απο FM-μεσαία) αλλά δεν ξέρω αν υπάρχουν τέτοια και τι ειδους κεραίες μπορεί να βάζουν σε αυτοκίνητο...
Εμένα θα μου έφτανε ένα που να πιάνει...ιντερνετικό ραδιόφωνο στο αυτοκίνητο, αλλά κι αυτό δεν είναι του παρόντος!

Reaction score
0

Δορυφορικό για αυτοκίνητο στην Ευρώπη...δύσκολο, μόνο στην Αμερική έχουν ειδικό δορυφόρο που μπορεί να γίνει λήψη δορυφορικών ραδιοφώνων (συνδρομητικών) και στο αυτοκίνητο.
Οσο για το "παγκόσμιας λήψης" το μόνο που μπορω να φανταστω είναι να παίζει και βραχέα (πέρα απο FM-μεσαία) αλλά δεν ξέρω αν υπάρχουν τέτοια και τι ειδους κεραίες μπορεί να βάζουν σε αυτοκίνητο...
Εμένα θα μου έφτανε ένα που να πιάνει...ιντερνετικό ραδιόφωνο στο αυτοκίνητο, αλλά κι αυτό δεν είναι του παρόντος!
κοιτα για το σπιτι υπάρχουν σιγουρα, ειχα δει πρι 4-5 χρονια κατι πανακριβα συστηματα που επιαναν τα πάντα.Τωρα για αυτοκινητο δεν ειχα ακουσει κατι αλλα να σου πω την αληθεια δε το ειχα ψάξει κιολα.Και επειδη δεν βάζω cd στο αυτοκινητο και μου αρεσει να ακουω ραδιοφωνο αλλα να πιανω πολους σταθμούς... υπολογιζα οτι θα υπαρχουν τετοιου τυπου ραδιοφωνα με διαφορετικες κεραιες απ τις συνηθισμενες και στα αυτοκινητα.
Ευχαριστω για την βοηθεια

Reaction score
4.909

κοιτα για το σπιτι υπάρχουν σιγουρα, ειχα δει πρι 4-5 χρονια κατι πανακριβα συστηματα που επιαναν τα πάντα.Τωρα για αυτοκινητο δεν ειχα ακουσει κατι αλλα να σου πω την αληθεια δε το ειχα ψάξει κιολα.Και επειδη δεν βάζω cd στο αυτοκινητο και μου αρεσει να ακουω ραδιοφωνο αλλα να πιανω πολους σταθμούς... υπολογιζα οτι θα υπαρχουν τετοιου τυπου ραδιοφωνα με διαφορετικες κεραιες απ τις συνηθισμενες και στα αυτοκινητα.
Ευχαριστω για την βοηθεια
Για το σπίτι εννοείται πως υπάρχουν και δορυφορικά ραδιόφωνα (μέσω οποιουδήποτε ψηφιακού δορυφορικού δέκτη) αλλά και ip radios (σε μένα τα παρέχει και ο δικτυωμένος ενισχυτής μου), αλλά το σπίτι...είναι σταθερό και δενβ κινείται, έτσι μπορεί πολύ ευκολότερα να έχει δορυφορική λήψη (υπάρχουν πάντως και ακριβά συστήματα για δορυφορικές λήψεις σε σκάφος ή οχήματα τύπου αυτοκινούμενων τροχόσπιτων, όταν αυτά σταθμεύουν). Δορυφορική λήψη σε κινούμενο όχημα είναι δύσκολη υπόθεση (ειδικά μεσα σε πόλεις με ψηλά κτίρια), στην αμερική η συνδρομητική υπηρεσία δορυφορικού ραδιοφώνου για αυτοκίνητα συνδυάζεται και με επίγειους αναμεταδότες στις πόλεις ή σε δρόμους ευρείας κυκλοφορίας οχημάτων

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.873