σας εχει τυχη?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
να σας παρασυρει το αρθρο ενος συντακτη περιοδικου να αγορασεται κατι και τελικα να μην ειναι ετσι?
θυμαμαι πριν 2,5 χρονια πριν γνωστος συντ εγραφε για καποιον av μεγαθηριο 17 κιλων- αραγε τα αλλα με τα 22,5 τι ταν μαμουθ?
ευτυχως δεν τον ακουσα και πηγα για το μαμουθ:cool_4:

Reaction score
10
Μου θυμησες τα νιατα μου , οταν στο κεντρο της Αθηνας υπηρχε το γνωστο μαγαζι....ο Θειος....που στη διαφημιση του πουλαγε τους ενισχυτες με το κιλο.......πολυ πλακα....

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
ακομα καποιοι με το κιλο πουλανε δυστυχως

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Re: σας εχει τυχη?

ακομα καποιοι με το κιλο πουλανε δυστυχως
Το πρόβλημα σε αυτές τις περιπτώσεις δεν είναι με αυτούς που πουλάνε, αλλά με αυτούς που αγοράζουνε.

Δεν μπορείς να ψωνίζεις hifi με νοοτροπία πελάτη μπακάλικου (πόσο κάνει το κιλό).

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
και πως ψωνιζεις με τηλεπαθεια ,αφου αρκετοι αντιπρωσωποι δεν εχουν demo room ωστε να αξιολογησεις κατι και οταν ρωτας που μπορω να το δω-ακουσω
και σου λενε : μα στην αμερικη φυσικα:crazy_1: :crazy_1: :crazy_1:

Reaction score
0
Απάντηση: σας εχει τυχη?

Ε, δεν είναι όλοι έτσι.
Αν θέλετε παραδείγματα συγκεκριμένα, σας τα λέω (δεν ξέρω αν επιτρέπεται, μπας και φανεί διαφήμιση)

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
αιδεσιμοτατε δεν ειπαμε οτι ειναι ολοι ,αλλα ποιος θα επινε γαλα εστω με λιγες μυγες μεσα :happy_4:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
ταδε εφη ο .......... στο .......... κριμα αυτα γραφουνε και ,ξερεις αν χασεις την αξιοπιστια σου ...αστο καλυτερα:happy_4:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.121
να σας παρασυρει το αρθρο ενος συντακτη περιοδικου να αγορασεται κατι και τελικα να μην ειναι ετσι?
θυμαμαι πριν 2,5 χρονια πριν γνωστος συντ εγραφε για καποιον av μεγαθηριο 17 κιλων- αραγε τα αλλα με τα 22,5 τι ταν μαμουθ?
ευτυχως δεν τον ακουσα και πηγα για το μαμουθ:cool_4:
Δεν μου έχει τύχει, αλλά έχει τύχει σε ένα γνωστό μου. Με τα πολλά, αγόρασε το Rega Planar 3, και απέκτησε ένα πικάπ με άθλια συμπεριφορά στην ακουστική ανάδραση, και εγώ για άλλη μια φορά είχα γίνει ο κακός της υπόθεσης. Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω, για ποιόν λόγο οι δοκιμαστές έγραψαν θετικά σχόλια για μια συνθετική σανίδα με τέσσερα λαστιχένια πόδια.

Reaction score
13
Δεν μου έχει τύχει, αλλά έχει τύχει σε ένα γνωστό μου. Με τα πολλά, αγόρασε το Rega Planar 3, και απέκτησε ένα πικάπ με άθλια συμπεριφορά στην ακουστική ανάδραση, και εγώ για άλλη μια φορά είχα γίνει ο κακός της υπόθεσης. Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω, για ποιόν λόγο οι δοκιμαστές έγραψαν θετικά σχόλια για μια συνθετική σανίδα με τέσσερα λαστιχένια πόδια.
Aληθευει οτι αυτο το πικαπ εκτος των αλλων δεν εχει καλωδιακι για συνδεση γειωσεως ???
Εχει κανεις προσπαθησει να συνδεσει μονος του τετοιο καλωδιακι ???
Εαν Ναι, ποιο ειναι το καλυτερο σημειο(α) για να συνδεθει αυτο ??
Η τελευταια ερωτηση δεν αφορα τα πικαπ γενικα αλλα το συγκεκριμενο μοντελο και μονο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.997
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos