σετ προ-τελικού adcom

Reaction score
1.550
Καθώς έχει βρεθεί σε μεταχειρισμένο κάτι που με ενδιαφέρει ιδιαίτερα αποφάσισα να δώσω το σετ τελικού και προενισχυτή της γνωστής vfm εταιρίας adcom.

το σετ αποτελείται από:

τον κορυφαίο της προενισχυτή της εταιρίας adcom gfp 750 nelson pass design, truelly balanced ο οποίος διαθέτει και home cinema passthrough καθώς και επιλογή λειτουργίας παθητικού - ενεργού

τον τελικό ενισχυτή gfa 555se nelson pass design http://www.odes.gr/shop/hi-fi/enisx...xytes/2-channel/adcom-gfa-555se-12--timi.html

η τιμή αυτών 1300 ευρώ. Προτιμώ να δοθούν πακέτο. Σε περίπτωση που ενιδαφέρεστε για έναν μόνο εκ των δύο στείλτε μου πμ μήπως και κανονίσουμε τίποτα σε συνδυασμό.

Οι ενισχυτές βρίσκονται Θεσσαλονίκη και είναι δεκτή και επιθυμητή η ακρόαση τους στο χώρο μου πριν την αγορά. Μπορούν να σταλούν με δικά μου έξοδα πανελλαδικά στις αρχικές τους συσκευασίες.

Σε περίπτωση που δεν προλάβω αυτό που κυνηγάω η αγγελία θα αποσυρθεί.

Reaction score
1.550
To πακέτο σπάει και ενσωματώνεται έκπτωση :

500 ευρώ ο προενισχυτής adcom gfp 750
700 ευρώ ο τελικός adcom gfa 555se

Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αγοραστή.
Με ενδιαφέρει και ανταλλαγή με μηχανήματα μεγαλύτερης κατηγορίας και διαφορά από μέρους μου.

Reaction score
48
Καλησπέρα σας

Πείτε μου σας παρακαλώ - για τον προενισχυτή της ADCOM GFP-750 πού ενδιαδέρομαι για αγορά - πότε είναι αγορασμένος - σε τι κατάσταση βρίσκεται - άν έχει γήνει στο παρελθόν ή κοντινό ''recap'' και ποιά είναι η καλύτερη τιμή για αγορά απολύτου μετρητοίς..

'Αν επιθυμείτε στείλτε μου pm.

Ευχαριστώ

Νίκος Παχής

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988