συγκριση pioneer 72-73

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
πλην τον ψηλων ηχειων, ειναι παντου ιδιοι.Σε οτι λειπει απο τα χαρτια στο 72 τα εχει στην πραξη.Το εχω ξαναπει, επιπολαιη (μαλλον) κατασκευη....Εκτος βεβαια και αν εχουν στο μυαλο τους αλλα πραματα....Ακουγονται διαφορα πραματα .....περιεργα......οταν μαθω κατι σιγουρο εδω ειμαστε:126:

http://www.pioneer.eu/eur/products/42/98/405/compare.html

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: συγκριση pioneer 72-73

μη αξιοποιησιμο για την ωρα.Αργοτερα που θα δουμε πιο πολλες πηγες με 2 hdmi out , τοτε θα δεις σε τι αχρηστεια θα μπει το 4.

Reaction score
38

Άσε που ένα καλό ΒD μπορεί να έχει και καλύτερα DACs στις αναλογικές εξόδους του και να μη χρειάζεται καν το HDMI 1.3...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Άσε που ένα καλό ΒD μπορεί να έχει και καλύτερα DACs στις αναλογικές εξόδους του και να μη χρειάζεται καν το HDMI 1.3...
Πιθανόν αλλά δεν έχουν επαρκή ελεγχο στο LFE(κροσάρισμα κτλ) ενώ δεν ξέρω κατά πόσο λειτουργούν σωστά και οι ισοσταθμίσεις(και σε αυτή την περίπτωση μάλλον θα αναλάβουν τον ήχο τα dac του ενισχυτή,άσχετα αν είναι συνδεδεμένος αναλογικά).

Reaction score
38

Πολύ σωστά!
Χρειάζεται manual ρυθμίσεις, αλλά και τις αυτόματες έτσι κι αλλιώς στο τέλος πειράζουμε.

Αξίζει πάντως το κόπο η αναβάθμιση της πηγής, εφόσον βέβαια είμαστε ευχαριστημένοι από την καθαρά ηχητική απόδοση του Ενισχυτή μας. Mικρότερο κόστος και πιθανότατα καλύτερο αποτέλεσμα.

Reaction score
2.209
Re: Απάντηση: συγκριση pioneer 72-73

μη αξιοποιησιμο για την ωρα.Αργοτερα που θα δουμε πιο πολλες πηγες με 2 hdmi out , τοτε θα δεις σε τι αχρηστεια θα μπει το 4.
Εταιρίες πάντως που βγάζουν και ενισχυτές AV δεν νομίζω να βγάλουν τετοιες πηγές γιατί πολύ απλά δεν τις συμφέρει.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

θα βγαλουν, τουλαχιστον οι μεγαλες

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads