συναδελφική αλληλεγγύη....!!!!

Reaction score
14
TRAILER:
Συνάδελφος ή μάλλον συνάδελφη, σχολάει μαζί με τον συνάδελφο.... ταυτόχρονα συννάμμα και τοιουτοτρόπως όμως αντί να πάει σπίτι ή για καφέ ή για ψώνια ή στο γυμναστήριο, γυρνάει στην δουλειά για να γράψει υπερωρίες και να κολλήσει εξτρα ένσημα....!!!!

Συνέχεια επι της οθόνης.... μην το χάσετε το έργο αυτό!!!!

CINEMUSIC μήπως να το βάλω στις ταινίες????????????

Reaction score
14
Re: συναδελφική αλληλεγύη....!!!!

Αδελφια δεχομαι απειλές. Και μάλιστα απειλές Σεξουαλικού υπονοούμενου... συγκεκριμένα ο ανωτέρω συνάδελφος θέλει σε καθημερινή βάση να με "αγαπήσει"... τελικά φαίνεται οτι οι υπερωρίες και τα έξτρα ένσημα δεν του αρκούν για να λιώσουν την υπερ-λίμπιντο του και η Ζαγοράκειος τεστοστερόνη και εγκαβλοστερόνη του πρέπει να είναι στα κόκκινα!!!!

Ζητώ την προστασία μου απο την ηγεσία του avsite... θεός να με σώσει... καθώς νοιώθω να απειλούμαι έντονα.... ΠίΑρ μάνατζερ, Λευτέρηδες (αστυνόμοι και σεκιούρ!!) σώστε με!!!!

Reaction score
14
Re: Απάντηση: συναδελφική αλληλεγύη....!!!!

Τι να σου πω ;;;
Αν στο τελος εχει ανατροπή το στορυ …βάλτο.
ανατροπές εχει μια ο ένας πάνω μια ή άλλη.... καβάλα πάν στην εκκλησιά....!!!

Αλλά θέλω να δώ αν η ταινία θα είναι καλύτερη απο το trailer γιατί απο ότι έμαθα μπορεί να έμειναν μόνο στο γύρισμα του trailer και να μην γύρισαν ταινία τελικα....!!!

Reaction score
1

Ζητώ την προστασία μου απο την ηγεσία του avsite... θεός να με σώσει... καθώς νοιώθω να απειλούμαι έντονα.... ΠίΑρ μάνατζερ, Λευτέρηδες (αστυνόμοι και σεκιούρ!!) σώστε με!!!!
Από ό,τι βλέπεις αδερφέ Dreamόγιαννε, από τις "Ηγετικές" δηλώσεις που ακολουθούν η κεφαλή του site σου δίνει τις...ευλογίες της!!! :roll:

Δώσε πράγμα στον λαό!!!!
Τώρα εσύ προχώρα, και (όπως πάντα γίνεται σ' αυτό τον κόσμο) το PR θα αναλάβει να σε σώσει από τα δύσκολα... ;-)
Τί τους πληρώνουμε τους...image makers, τους securitάδες και τις λοιπές δυνάμεις...καταστολής!!! 8) :mrgreen:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53

Αδελφια δεχομαι απειλές. Και μάλιστα απειλές Σεξουαλικού υπονοούμενου... συγκεκριμένα ο ανωτέρω συνάδελφος θέλει σε καθημερινή βάση να με "αγαπήσει"... τελικά φαίνεται οτι οι υπερωρίες και τα έξτρα ένσημα δεν του αρκούν για να λιώσουν την υπερ-λίμπιντο του και η Ζαγοράκειος τεστοστερόνη και εγκαβλοστερόνη του πρέπει να είναι στα κόκκινα!!!!

Είμαστε μαζί σου!!!

Προχώρα άφοβα!!!

Reaction score
3

Καλά ρε Dream στο Λιμάνι δε δουλεύεις… τι μασάς.:happy_9:

Reaction score
1

Ε, Γιάννο...

Τελικά μασήσεις...δε μασήσεις, μιλήσεις...δε μιλήσεις, διόρθωσε τουλάχιστον εκείνο "αλληλεγύη" στον τίτλο! :shock:

Τί έπαθες φίλε, μήπως κανένα ξαφνικό φώς σε...τύφλωσε και δεν είδες τί έγραψες??? ;-) 8)

Reaction score
14

Ε, Γιάννο...

Τελικά μασήσεις...δε μασήσεις, μιλήσεις...δε μιλήσεις, διόρθωσε τουλάχιστον εκείνο "αλληλεγύη" στον τίτλο! :shock:

Τί έπαθες φίλε, μήπως κανένα ξαφνικό φώς σε...τύφλωσε και δεν είδες τί έγραψες??? ;-) 8)
δεμον του τοιπωγραφοιου

Reaction score
5
αλήθεια....πόσα πράγματα μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος ταυτόχρονα στο γραφείο του;;;

εννοώ...την ώρα που γράφει κάτι εδώ στο AVSite...μπορεί πχ ταυτόχρονα να φτιάχνει...κουλουράκια;;

ή έναν φραπέ ρε παιδί μου...

Reaction score
14
πάντως έμαθα οτι το γραφείο του είναι γεμάτο χαρτιά. Ομως εχει και στρογγυλό γραφείο συνεδριάσεων που είναι 2μ διάμετρο ότι πρέπει για να είναι ΣΑΤΟ και οχι ΚΑΤΩ!!!

Reaction score
3
Απάντηση: συναδελφική αλληλεγγύη....!!!!

Λοιπόν θα ρουφιανέψεις της προκοπής ή να κάνω ζάπινγκ και να βάλω Λαμπίρη;

Reaction score
3
Απάντηση: συναδελφική αλληλεγγύη....!!!!

Δεν έχω καρδιά μου, μου τα έχει φάει ο Καφάτος για οθόνη.
Βλέπεις εμένα πρόλαβε να μου τα δεσμεύσει, όχι σαν κάτι άλλους που την ξέφηγαν, κατάλαβες.

Γιάννηηηηηη :happy_4:

Reaction score
14
Re: Απάντηση: συναδελφική αλληλεγγύη....!!!!

Δεν έχω καρδιά μου, μου τα έχει φάει ο Καφάτος για οθόνη.
Βλέπεις εμένα πρόλαβε να μου τα δεσμεύσει, όχι σαν κάτι άλλους που την ξέφηγαν, κατάλαβες.

Γιάννηηηηηη :happy_4:
εγώ τα έκανα κομπολόϊ,... (αντε έξυπνα παιδάκια what rhymes with...)

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.752
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88