συντήρηση belt drive

Reaction score
0
δεν πρόλαβα να περιηγηθώ αρκετά στο forum και ίσως να έχει αναφερθεί ξανά αλλά είναι σημαντικό να φροντίζουμε αυτά που αγαπάμε οπότε με αφορμή την επικείμενη αγορά μου κάποιες συμβουλές θα ήταν χρήσιμες

Reaction score
11
Aφού δεν έχεις αγοράσει ακόμα, κάνε το απόλυτο service με ΜΗΔΕΝ συντήρηση: πάρε DIRECT DRIVE (χωρίς ιμάντα)!

:107:

Reaction score
0
Απάντηση: συντήρηση belt drive

δεν έχω και πολλές επιλογές θα είναι δώρο οπότε αντί για μέτριο direct επέλεξα αξιοπρεπές belt βλ. και το αμέσως προηγούμενό μου θέμα

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.757

Ο ιμάντας επηρεάζεται καίρια από το χρονικό διάστημα που παραμένει υπό τάση δίχως να λειτουργεί,από τη θερμοκρασία και την υγρασία του χώρου στον οποίο βρίσκεται.
Εάν το πικάπ δεν πρόκειται να χρησιμοποιείται γιά διάστημα ενός μηνός και άνω,καλό θα ήταν ο ιμάντας ν'αφαιρείται και να τοποθετείται μέσα σε πλαστικό φάκελο με άκρα που ΄΄κουμπώνουν΄΄,πιέζοντας ταυτόχρονα ώστε ν'αφαιρεθεί όσο το δυνατόν περισσότερος αέρας και να φυλαχθεί σε μέρος δροσερό και σκιερό.
http://www.elexatelier.com/

Reaction score
0
Απάντηση: Re: συντήρηση belt drive

Aφού δεν έχεις αγοράσει ακόμα, κάνε το απόλυτο service με ΜΗΔΕΝ συντήρηση: πάρε DIRECT DRIVE (χωρίς ιμάντα)!

:107:
αν υπάρχει πρόταση για αξιοπρεπές direct μέχρι 300 καλοδεχούμενη

Reaction score
0

είναι εργαλείο αλλά να μην ξεπαραδιάσω και τον άνθρωπο
ελπίζω με το DENON 300 ή το DEBUT III να μείνουμε ικανοποιημένοι και οι δύο

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.708

Έχε υπ' όψιν και τα νέα Dual. Αξίζει να ανεβάσετε τον προϋπολογισμό στα 630€, που κάνει το 455-1 που έχει ανάρτηση, κάτι πολύ σημαντικό στην απόδοση της συσκευής, ενώ όπως μπορείς να διαβάσεις εδώ, δίδεται και ένας δίσκος δώρο. Αν είναι πολλά, κοίταξε το 415-2, που υστερεί έναντι του 455, αλλά φαίνεται αξιοπρεπής και συμμαζεμένη συσκευή. Συμφέρουν, καθώς στην τιμή περιλαμβάνεται και κεφαλή.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.708

Υπάρχει και η λύση του μεταχειρισμένου Dual, αλλά χρειάζεται ξεψάχνισμα για να βρεθεί κομμάτι που δεν θα είναι πολύ ταλαιπωρημένο. Πάνω 30 χρόνια από τότε πια...

Reaction score
0

μόλις έμαθα ότι μου πήρε ή το denon ή το project ή το stanton t-92 (δεν μου λέει)
ό,τι έγινε έγινε
το καλό είναι ότι η μουσική που θα ακούσω άπο ένα από αυτά μου αρέσει υπερβολικά και θα θυμηθώ πώς για πρώτη φορά, κρυφά, τοποθέτησα έναν δίσκο στο πλατώ του αδερφού μου για να χαθώ στη μουσική που συνεχίζω να ακούω ακόμα
έτσι κρατιέσαι νέος, ο βασιλικός πολτός είναι για τους αμερικάνους
σας ευχαριστώ όλους
τα λέμε σύντομα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.613
Members
38.473
Νεότερο μέλος
Shawsounds