σχετικά με alternate.de

Reaction score
3
Καλησπέρα σε όλους..

Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε αν το alternate.de στέλνει Ελλάδα...Έχετε παραγγείλει ποτέ, είναι αξιόπιστο eshop;;;Βλέπω ότι σε πολλά προϊόντα έχει πολύ καλύτερες τιμές σε σχέση με Pixmania και Technikdirekt από τα οποία έχω παραγγείλει πολλές φορές και είμαι πολύ ευχαριστημένος...

Επίσης να αναφέρετε αν γνωρίζετε παρόμοια eshops από Ευρώπη με καλές τιμές που στέλνουν Ελλάδα....

Reaction score
0
Στις τηλεοράσεις που το σύγκρινα με το Πλαίσιο δεν είδα και μεγάλη διαφορά στις τιμές, η διαφορά είναι στα 40 - 50 ευρώ σε μια τηλεόραση των 400 και 500 ευρώ. Με τα μεταφορικά πάμε ισα βάρκα ισα πανιά. Αν από κάποιο ποσό και πάνω έχει δωρεάν μεταφορικά στην Ελλάδα τότε ναι συμφέρει αλλά για μια παραγγελία άνω των 1000 ευρώ.

Το άλλο που παρατήρησα είναι ότι στα μοντέλα τηλεοράσεων είναι ένα μοντέλο πίσω από το τελευταίο μοντέλο που έχει το πλαίσιο. Αυτό απλά το αναφέρω για να γίνεται πιο σωστή η σύγκριση των τιμών.

Reaction score
3
Στις τηλεοράσεις που το σύγκρινα με το Πλαίσιο δεν είδα και μεγάλη διαφορά στις τιμές, η διαφορά είναι στα 40 - 50 ευρώ σε μια τηλεόραση των 400 και 500 ευρώ. Με τα μεταφορικά πάμε ισα βάρκα ισα πανιά. Αν από κάποιο ποσό και πάνω έχει δωρεάν μεταφορικά στην Ελλάδα τότε ναι συμφέρει αλλά για μια παραγγελία άνω των 1000 ευρώ.

Το άλλο που παρατήρησα είναι ότι στα μοντέλα τηλεοράσεων είναι ένα μοντέλο πίσω από το τελευταίο μοντέλο που έχει το πλαίσιο. Αυτό απλά το αναφέρω για να γίνεται πιο σωστή η σύγκριση των τιμών.
Ενδεικτικά να σου πώ έτσι για την Samsung LE-46A656A για την οποία ενδιαφέρομαι, το alternate.de την έχει € 1.329 και το Πλάισιο 1.839,00 €...Ή την Sony Bravia KDL-46W4500 LCD 46" το alternate.de την έχει € 1.679 και το Πλαίσιο 1.949,01 €...Δεν είναι και μικρές οι διαφορές...
Στο Alternate βλέπω ότι έχει όλα τα μοντέλα τηλεοράσεων...Εν αντιθέσει με το Technikdirekt που δεν έχει πολλές Samsung και το Pixmania που δεν έχει πολλές Sony...
Έχω στείλει πάντως στο Alternate email για το άν στέλνουν Ελλάδα αλλά ακόμα να μου απαντήσουν...Για τηλεόραση δεν σκέφτομαι να αγοράσω από εξωτερικό λόγω εγγυήσεων κλπ , αλλά έχει πολλά άλλα προϊόντα το Alternate πολύ φθηνά...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.849
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss