σύνδεση matrix i pro dac με lyr2 εν/τη ακουστικών

Reaction score
32.635
το dac έχει δύο εξόδους μια xlr και μιά rca
αυτό που θέλω να πετύχω είναι με τα rca να συνδέω τον προε/τη μου [οπως έχω τώρα] και από τα xlr μέσω αντάπτορα xlr σε rca να συνδέσω τον εν/τη ακουστικών schiit lyr2 με το dac γίνεται; υπάρχει κάτι να προσέξω δηλαδή όταν παίζει ο προ να είναι κλειστός ο εν/τη lyr2 και φυσικά το αντίστροφο...
Αν δεν γινεται αυτο υπαρχει καποιος διαχωριστης των rca ή καποιος επιλογεας με κατι σαν κουμπια πιεστικά που το κάνει ;
http://tinypic.com/view.php?pic=103yczt&s=8

Reaction score
52
Γίνεται αρκεί να δίνει σε όλες τις εξόδους ταυτόχρονα(που μάλλον το κάνει)Δεν είναι αναγκη να ναι κάτι κλείστο όταν παίζει το άλλο.Το μόνο που πρεπει να κάνεις για τον καλύτερο δυνατό ηχο είναι να χεις fixed την έξοδο του dac για να απενεργοποιήσεις τον προενισχυτή του.Είχα το παλιότερο matrix mini i και μου άρεσε αρκετα και σαν dac και σαν ενισχυτής ακουστικών

Reaction score
32.635
ευχαριστώ stefanoss για την απάντηση ......το dac είναι απίθανο ακόμη και σαν εν/της ακουστικών για μένα ...αλλά ολοι οι γνώστες του hifi επιμενουν να αγοράσω εν/τη ακουστικών για τα καινούργια μου hifiman he500 γιατί δεν ακούω το 100% τους

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.602
Members
38.579
Νεότερο μέλος
Jiovani75