τερματισμός καλωδίου ηχείου σε μπανάνα ή σκέτο;

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
103.021
Απάντηση: τερματισμός καλωδίου ηχείου σε μπανάνα ή σκέτο;

Όλα τα λύσαμε στον ήχο, ο τερματισμός του καλωδίου μας έλειπε.......

Reaction score
15.548

Όλα τα λύσαμε στον ήχο, ο τερματισμός του καλωδίου μας έλειπε.......
ελα μου ντε.....:116:

πηρες να μαθεις για τα ανταλλακτικα του epik αν χρειστει..? :204:

Reaction score
7.078

Πάντως αυτό το σπρέι πλαστικοποίησης για μένα που δεν τα πάω καλά με κολλήσεις αδαής γαρ
είναι εργαλειάρα. Εν τω μεταξύ έχοντας στην κούτα μεγάφωνα για αλλαγή σε ηχείο τα οποία ήταν
κολλημένα αφού δεν ξέρω να κολλάω τα έβαλα με βυσματάκια. Διαφορά δεν κατάλαβα καμία.
Αν στην πορεία παρουσιαστεί κάποιο θέμα δεν γνωρίζω..

Reaction score
29.776

Ρε άντε άκου λίγο manzione να στανιάρεις, που μου θες και βύσματα :116:

Reaction score
7.078

Ρε άντε άκου λίγο manzione να στανιάρεις, που μου θες και βύσματα :116:
Να σου πω την αλήθεια από εκείνη την βραδιά που είχαμε βρεθεί δεν τον έχω
ξανα ακούσει και έχω μία στέρηση....:116:

Reaction score
29.776

Εεεε το ξέρω, δεν το ξέρω? σε νοιώθω.:116:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: τερματισμός καλωδίου ηχείου σε μπανάνα ή σκέτο;

σήμερα παρέλαβα τα καλώδια ηχείων της anticables.

τα καλώδια προς τον ενισχυτή τερματίζονται γυμνά.

επειδή τα καλώδια είναι λίγο δύσκαμπτα, δυσκολεύτηκα λίγο στην τοποθέτηση.

για περιπτώσεις όπου τα καλώδια θα μπαινοβγαίνουν στον ενισχυτή πιστεύω ότι είναι προτιμότερο να τερματίζονται σε μπανάνα.

Reaction score
11

1)Δείτε μετά τις επαφές σύνδεσης που έχει ο ενισχυτής εξωτερικά, πως προχωράει το καλώδιο;

Στην περίπτωση μου, εσωτερικά τα καλώδια από τις, επίχρυσες μπόρνες του ενισχυτή κατέληγαν σε, μη επίχρυσα, δίχαλα όπου ήταν βιδωμένα σε, εντάξει, επίχρυσες, κλέμες.

Οπότε ότι και να κάνεις εξωτερικά μπορεί να επηρεάσει μέχρι ένα σημείο, αφού το βλέπουν τα...ενδότερα και γελάνε...

2)Τα πέταξα όλα, μπόρνες και δίχαλα εσωτερικά και τερμάτισα κατ' ευθείαν γυμνό καλώδιο στις κλέμες.

Στην συνέχεια,

α)έσφιξα πολύ γερά τα, επίχρυσα, βιδάκια και

β)τα κάλυψα όλα με, επίχρυσο:)142:), λευκό γράσο.

γ)βίδωσα, εξωτερικά, στο σασί σφικτήρες και πέρασα τα καλώδια, αφού τα έντυσα με πλαστικό στο σημείο της σύσφιξης για να μην γδαρθούν.

3)Μειονέκτημα της λύσης αυτής ότι α καλώδια έγιναν πλέον κομμάτι του ενισχυτή.

4)Η ακουστική διαφορά ήταν τεράστια, γιατί και εγώ ακούω καλύτερα από τις νυχτερίδες και το σύστημα μου είναι ότι καλύτερο μπόρεσε να κατασκευάσει η ανθρωπότητα έως...αύριο!

Αμ, πως!

:142:

Reaction score
11

Tα, ενδότερα, καταργημένα

:107:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

1)Δείτε μετά τις επαφές σύνδεσης που έχει ο ενισχυτής εξωτερικά, πως προχωράει το καλώδιο;

Στην περίπτωση μου, εσωτερικά τα καλώδια από τις, επίχρυσες μπόρνες του ενισχυτή κατέληγαν σε, μη επίχρυσα, δίχαλα όπου ήταν βιδωμένα σε, εντάξει, επίχρυσες, κλέμες.

Οπότε ότι και να κάνεις εξωτερικά μπορεί να επηρεάσει μέχρι ένα σημείο, αφού το βλέπουν τα...ενδότερα και γελάνε...

2)Τα πέταξα όλα, μπόρνες και δίχαλα εσωτερικά και τερμάτισα κατ' ευθείαν γυμνό καλώδιο στις κλέμες.

Στην συνέχεια,

α)έσφιξα πολύ γερά τα, επίχρυσα, βιδάκια και

β)τα κάλυψα όλα με, επίχρυσο:)142:), λευκό γράσο.

γ)βίδωσα, εξωτερικά, στο σασί σφικτήρες και πέρασα τα καλώδια, αφού τα έντυσα με πλαστικό στο σημείο της σύσφιξης για να μην γδαρθούν.

3)Μειονέκτημα της λύσης αυτής ότι α καλώδια έγιναν πλέον κομμάτι του ενισχυτή.

4)Η ακουστική διαφορά ήταν τεράστια, γιατί και εγώ ακούω καλύτερα από τις νυχτερίδες και το σύστημα μου είναι ότι καλύτερο μπόρεσε να κατασκευάσει η ανθρωπότητα έως...αύριο!

Αμ, πως!

το νομισμα εχει δυο πλευρες , αν μπορεις να δεις την Β βλεπεις τα λαθη σου ,

Tα, ενδότερα, καταργημένα

τα χρεπια παντα βλαπτουν τον ηχο , παντα, ειναι η Β πλευρα, η εμφανιση ψαρωνει μονο τους αδαης, οποιος ξερει γελαει με τα σκουπιδια του κατασκευαστη, οποιος σεβεται το προιον του δεν κοιτα να βαλει σχεδον τοι πιο φτηνο και λαθος ωστε το μονο που θα μπορει να εγγυηθει ειναι να χαλα τον ηχο του.Εκτος βεβαια και αν δεν τον νοιαζει.....

Reaction score
11

τα χρεπια παντα βλαπτουν τον ηχο , παντα, ειναι η Β πλευρα, η εμφανιση ψαρωνει μονο τους αδαης, οποιος ξερει γελαει με τα σκουπιδια του κατασκευαστη, οποιος σεβεται το προιον του δεν κοιτα να βαλει σχεδον τοι πιο φτηνο και λαθος ωστε το μονο που θα μπορει να εγγυηθει ειναι να χαλα τον ηχο του.Εκτος βεβαια και αν δεν τον νοιαζει.....
1)H πλατφόρμα του AVSITE, παρέχει έναν θαυμάσιο διορθωτή! (π.χ.το "αδαής" γράφεται "αδαείς").

2)Η εμφάνιση ψαρώνει και τους μη αδαείς! Οι λόγοι αναλύονται από την ψυχοακουστική.

3)Άμα ακούς με τα μάτια είναι καλύτερα από το να τρως με αυτά! (Φάτε μάτια ψάρια!).
(Ελαφρώς άσχετο αλλά μήπως τα άλλα δεν είναι...).

4)Η "Β πλευρά" δεν έχει σουξέ...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

1 ειμαι γκετο μποι και γραφω οπως θελω , το νοημα ειναι το ιδιο....επιπλεον κουρδιζω ακονιζω το μχυαλο
2 βεβαιως, βεβαια εμφανιση ειναι και η κακη , και αυτη ψαρωνει τους αφισιοναδους , αυτοι ουτε να τα βλεπουν δεν θελουν , και αυτο πσαρωμα ειναι
3 ακου να δεις :143:
4

Last edited by a moderator:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

κατα τα αλλα wbt cardas eichmann στις πιο πριβε καταστασεις δινουν φωτο απο τους κατασκευαστες που προτιμουν τα προιοντα τους......

Reaction score
11

1 ειμαι γκετο μποι και γραφω οπως θελω , το νοημα ειναι το ιδιο....επιπλεον κουρδιζω ακονιζω το μχυαλο
2 βεβαιως, βεβαια εμφανιση ειναι και η κακη , και αυτη ψαρωνει τους αφισιοναδους , αυτοι ουτε να τα βλεπουν δεν θελουν , και αυτο πσαρωμα ειναι
3 ακου να δεις :143:
4

1)Nταξ', είναι όντως ακονισμένο...

2)Δεν βαριέσαι... Και οι ψαρούκλες, ψαρωμένες είναι...

3)Ναι αλλά με τι;

4)Ε, καλά...Έτυχε...

Reaction score
11

κατα τα αλλα wbt cardas eichmann στις πιο πριβε καταστασεις δινουν φωτο απο τους κατασκευαστες που προτιμουν τα προιοντα τους......
Δίκαιο!

Οι κατασκευαστές τα προϊόντα τους και εμείς τα δικά μας...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.170
Members