τηλεοραση για υπνoδωματιο

Reaction score
0
ψαχνω μια τηλεοραση για το υπνοδωματιο. θα ειναι η μοναδικη τηλεοραση στο σπιτι. 19-23" νομιζω ειναι καλη. απο 5μετρα αποσταση θα παρακολουθω.. καλο θα ηταν να εχει θυρα για usb για να βαζω ταινιες.τα χρηματα που διαθετω ειναι μεχρι 230 ευρω (μαζι με τα μεταφορικα).εχετε να μου προτεινετε κατι καλο?ευχαριστω...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.390
Απάντηση: τηλεοραση για υπνδωματιο

19-23" νομιζω ειναι καλη. απο 5μετρα αποσταση θα παρακολουθω.
Όχι απλά μικρή, πάρα πολύ μικρή γι αυτή την απόσταση!

Πρέπει να πάρεις όσο πιο μεγάλη μπορεί η τσέπη σου.

Ελένη καλωσόρισες στο AVSite!

Reaction score
0

καλως σας βρηκα. βασικα εκανα λαθος με την αποσταση. ειναι στα 3metra. κ τα διαθεσιμα χρηματα ειναι αυτα που ειπα. γιατι ειναι απο δωρο. τι να προσεξω στην επιλογη της τηλεορασης?

abcd

Super Moderator
Reaction score
108.390

Αν δεν μπορείς να συμπληρώσεις χρήματα, πάρε την πιο μεγάλη σε ίντσες.

Σε αυτά τα χρήματα δεν έχεις και πολλές επιλογές.

Μπορείς να πάρεις μέχρι 22'

Προτίμησε LG που έχει καλή αντιπροσωπεία αν τύχει κάτι στη τηλεόραση.

Εδώ οι 22άρες της αγοράς.

Reaction score
152

Κοιτα....
γυρω στα 300 παιζουν πολλες καλες 32αρες...

ειναι για μενα το μινιμουμ στα 3μ, για να μην πω τις 37".....
αν παρεις 22",παρε και ενα ζευγαρι κυαλια....

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436

καλως σας βρηκα. βασικα εκανα λαθος με την αποσταση. ειναι στα 3metra. κ τα διαθεσιμα χρηματα ειναι αυτα που ειπα. γιατι ειναι απο δωρο. τι να προσεξω στην επιλογη της τηλεορασης?
Nα είναι συμβατή με digea.
Πριν την αγοράσετε φροντίστε να την δείτε να παίζει(πολλά καταστήματα έχουν αρκετές τηλεοράσεις σε display) μήπως σας ενοχλεί κάτι στην εικόνα της.
Πάντως για να ξέρετε την μεγαλύτερη συμβατότητα με διαφόρους τύπους αρχείων ήχου και εικόνας την έχουν οι τηλεοράσεις της Samsung.

Reaction score
4.910
Απάντηση: τηλεοραση για υπνoδωματιο

22αρα και για κομπιούτερ πλέον, που κάθεσαι φάτσα, θεωρείται μικρή!
Σκεψου οτι 22αρα σε 16/9 ειναι σαν 17αρα σε 4/3 (δηλαδή το ύψος ειναι όσο μιάς 17αρας σε κλασσικό φορμά 4/3)
Ο υιός αγόρασε πριν λίγες μέρες την φτηνότερη 22αρα της LG (δεν θυμάμαι μοντελο) για οθόνη υπολογιστή ενω έχει και mpeg4 tv tuner. Η εικόνα αρκετα καλή και με πάρα πολλές ρυθμίσεις, την ειχαν σε ειδική προσφορα στα 169 ευρω τα multirama ενω η φτηνότερη επόμενη τιμή απο skroutz ήταν 185 ευρώ

Reaction score
4.910

Στα 5 μέτρα περίπου απόσταση που βλέπω στο σαλόνι μου έχω 46αρα και μου φαίνεται (και ειναι) αρκετά μικρή! Ας όψεται η γυναίκα μου που όταν φτιάχναμε το έπιπλο δεν με άφησε να αφήσω περισσότερο ύψος για τηλεόραση (η 46αρα χωρεσε οριακά στο ύψος, δεν περισσεύουν ούτε 2 χιλιοστά!). Στο ίδιο σημείο κατεβάζω την οθόνη του προβολέα μπροστα απο την τηλεόραση και βλέπουμε άψογα στις ...85 ίντσες και μάλιστα η γυναίκα μου (...ναι αυτή!) δεν δέχεται πλέον να δούμε ταινίες στην τηλεόραση γιατι ...δυσκολεύεται με τα γράμματα και γενικά της φαίνεται μικρή, κι ας ειναι η δική της θέση και μισό μέτρο πιο μπροστά, δηλαδή στα 4.5 μέτρα!

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.176
Members
38.541
Νεότερο μέλος