τηλεοραση 32"-37" μεχρι 450 ευρω

Μηνύματα
3
Reaction score
0
γεια σας παιδια, εκπληκτικο το φορουμ σας. Εχω φαει ολο το ιντερνετ και δεν εβρισκα πουθενα ενα φορουμ για τηλεορασεις, μεχρι που ειδα εσας.

Θελω να αγορασω μια τηλεοραση οχι για μενα, για την φουκαριαρα τη μανα μου. Μεχρι στιγμης εχει μια crt και βλεπει, και λεω να της παρω μια lcd γιατι η crt χαλασε εντελως και δεν αναβει.

Η μονη χρηση που προκειτε να κανει ειναι να δειχνει αναλογικα καναλια της τηλεορασης απο το πρωι μεχρι το βραδυ, ουτε dvd ουτε τιποτα. Θελω μια σχετικα φθηνη τηλεοραση να την βολεψει και να μην εχει μεγαλες διαφορες απο την παλια crt που ειχε, ετσι ωστε να μη μου κανει παραπονα οτι δε της αγορασα παλι crt και της πηρα "την καινουργια lcd που δε δειχνει καλα τα καναλια".

Μεχρι 450 ευρω σκεφτομαι για 32" καταρχην. Αν εχετε να μου προτεινεται κατι καλο στα λεφτα αυτα, καντε το ποστ να το δω, αν ειναι και λιγο παραπανω λεφτα , για καποια λειτουργια που θα ειναι πολυ χρησιμη σε μια τηλεοραση, ευχαριστως να τα δωσω τα λεφτα. Προσωπικα δεν εχω ιδεα απο τηλεορασεις γιαυτο κανω τοσο πολλες ερωτησεις.

ειδα αυτη και λεω να την παραγγειλω επιτοπου http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.156544 για να μη το ψαχνω και πολυ πολυ
 

Μηνύματα
943
Reaction score
50
Συγκεκριμένη μάρκα δεν θα σου προτείνω αλλά μιας και η TV προορίζεται μονο για θέαση τηλεοπτικών καναλιών θα πρέπει να ξέρεις ότι αν υπάρχει κακό σήμα, όσο πιο πολλές ιντσες τόσο πιο έντονο θα είναι το πρόβλημα.
Επίσης μιας και δεν πρόκειται να την αλλάξεις σύντομα, καλό ειναι να βρεις κάποιο μοντέλο που να έχει MPEG-4 ώστε αν κάποτε αλλάξει προς τα εκεί το πρότυπο να είσαι ready και να μην χρειαστείς να αγοράσεις νέο εξωτερικό κουτί.
Κανε και καμια βόλτα σε μεγαλομάγαζα να τις δεις από κοντά.

Δεν πας την CRT σε κανα μάστορα μπας και την βγάλεις φτηνά πριν δώσεις την 500άρα?
 

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Μηνύματα
14.836
Reaction score
53
Αυτή την εποχή των εκπτώσεων θα σου πρότεινα και εγώ να πας μια βόλτα στις μεγάλες αλυσίδες... μπορεί να βρεις καλή ευκαιρία εκεί...

Όντως πάντως με κακή λήψη τα τηλεοπτικά κανάλια θα φαίνονται χειρότερα από μία crt...

Επίσης καλό είναι να έχει mpeg-4 dvb αλλά και να μην βρεις αργότερα η λύση θα απλή μέσω ενός εξωτερικού δέκτη...
 

Μηνύματα
3
Reaction score
0
ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις, θα παω σημερα μια βολτα απο saturn και media mark μηπως βρω καμια ευκαιρια οπως μου λετε.

Καμια ιδιαιτερη συμβουλη σε αυτο το μεγεθος 32"? Εκτος απο το δεκτη mpeg4 και το μεγεθος που μου ειπατε ηδη.

Τι αντιθεση να προτημησω? lcd η πλασμα? να αγορασω καμια με καινουργιο πανελ? να παρω παλιοτερο μοντελο για να γλιτωσω λιγα λεφτα αν το εχει ευκαιρια?
 


Μηνύματα
3
Reaction score
0
τελικα πηρα αυτην εδω
http://www.samsung.com/gr/consumer/...evision&subtype=lcdtv&model_cd=LE32A457C1DXXH

Πολυ καλη εικονα, δειχνει τελεια τα καναλια της τηλεορασης με το απλο αναλογικο σημα. Πολυ ωραια εξωτερικη εμφανιση και ωραιο τηλεκοντρολ.
450 ευρω ακριβως

edit:το μονο προβλημα που της βρισκω, ειναι οτι αργει οταν αλλαζεις καναλι περιπου 1-2 δευτερολεπτα
 

Μηνύματα
943
Reaction score
50
μεγειές!
Παντως να ξέρεις ότι αρκετες LCD έχουν αυτή την καθυστέρηση που λές, οπότε ... μια συνήθεια ειναι.
 


Staff online

  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.872
Μηνύματα
3.031.661
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef
Top