την βοηθεια σας παρακαλω

Reaction score
0
καλημερα σε ολους τους φιλους , χθες το απογευμα πηρα την καινουργια μου sony 40v2000 και ενω εχω κανει ολες τις ρυθμισεις δεν μπορω να πιασω τα ψηφιακα καναλια της ερτ.
Ξερει καποιος φιλος πως γινεται? ενημερωτικα οι συνδεσεις που εχω κανει πανω στην tv ειναι 2 scart (av1 και av2) τα οποια συνδεονται με το dvd και και ενα dreambox και ενα καλωδιο απλο που υπηρχε στην συσκευασια που ενωνω tv με video. χρειαζεται καποια αλλη συνδεση? δυστυχως οι παρουσες συνδεσεις μου ειναι ψιλομπερδεμα γιατι εχω συνδεσει tv,video,dvd,dreambox,ενισχυτη και ηχεια ολα μεταξυ τους ουτε και εγω ξερω πως.

ευχαριστω προκαταβολικα

χμους/γιωργος

VG

Reaction score
0
george4791 said:
δυστυχως οι παρουσες συνδεσεις μου ειναι ψιλομπερδεμα γιατι εχω συνδεσει tv,video,dvd,dreambox,ενισχυτη και ηχεια ολα μεταξυ τους ουτε και εγω ξερω πως.
Καταλαβαινεις οτι αυτο δυσκολευει την κατασταση.
Γιατι δεν ρωτας απο εκει που πηρες την τηλεόραση;

Reaction score
14
george4791 said:
καλημερα σε ολους τους φιλους , χθες το απογευμα πηρα την καινουργια μου sony 40v2000 και ενω εχω κανει ολες τις ρυθμισεις δεν μπορω να πιασω τα ψηφιακα καναλια της ερτ.
Τα συγκεκριμένα κανάλια για την λήψη τους απαιτούν επιγειο ψηφιακό δέκτη. (DVB-T tuner)
Έχει η τηλεόραση σου τέτοιον;
Αν έχει κοινό αναλογικό δέκτη...αυτός είναι ο λόγος που δεν τα πιάνεις.

Reaction score
298
Εφ' όσον ο ψηφιακός δέκτης είναι ενσωματωμένος στην τηλεόραση, το να παίξει δεν είναι θέμα εξωτερικών συνδέσεων αλλά θέμα πατήματος του σωστού κουμπιού ή επιλογής του σωστού μενού. Have you RTFM? :lol:

Reaction score
0
Έβαλα emoticon, ξύπνιε.
Το ειδα .
Λογω βεβαρημενου ποινικου μητρωου ομως..... :mrgreen:
Σε μενα δεν εβαλες emoticon. :oops:
Κυριολεκτεις;;

Reaction score
0
Διαβασα σε ενα αρθρο πριν 1 μηνα για τοσυγκεκριμενο προβλημα
και η λυση ειναι μια:
Οταν στην αρχη(οταν την πρωτοβγαζεις απο την κουτα) η τηλεοραση σου ζητα
να ορισεις σε ποια χωρα γινεται η εγατασταση της τοτε βαζεις οτιδηποτε αλλο
εκτος απο Ελλαδα(βαλε Γερμανια).Η τηλεοραση τοτε πιανει τα Ψηφιακα της ΕΡΤ μια χαρα(Η SONY πρεπει να το κοιταξει αυτο,ειναι bug)

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
babalek said:
Διαβασα σε ενα αρθρο πριν 1 μηνα για τοσυγκεκριμενο προβλημα
και η λυση ειναι μια:
Οταν στην αρχη(οταν την πρωτοβγαζεις απο την κουτα) η τηλεοραση σου ζητα
να ορισεις σε ποια χωρα γινεται η εγατασταση της τοτε βαζεις οτιδηποτε αλλο
εκτος απο Ελλαδα(βαλε Γερμανια).Η τηλεοραση τοτε πιανει τα Ψηφιακα της ΕΡΤ μια χαρα(Η SONY πρεπει να το κοιταξει αυτο,ειναι bug)
Αυτό είναι το πρόβλημα! Το έχω ακούσει και εγώ...

Reaction score
0
Ευχαριστω πολυ φιλε babalek και χρηστο. θα το κοιταξω μολις παω σπιτι αλλα πιθανον
να ειναι αυτο γιατι ειχα βαλει ελλαδα και εχω μαθει ολο το manual απεξω για να το βρω.

ευχαριστω και παλι παιδες

χμους/γιωργος

Reaction score
0
θα ηθελα να κανω ενα update σε περιπτωση που καποιος αλλος φιλος εχει
παρομοιο προβλημα.

επικοινωνησα με την sony και μου ειπαν οτι αυτο δεν ισχυει στα τελευταια μοντελα
της sony και οτι καπου αλλου υπαρχει προβλημα.

τελικα επικοινωνησα με το καταστημα που την αγορασα και μου εδωσαν καποιες οδηγιες
που δεν τις ειχε το manual.
ενημερωτικα πατας το κουμπι "digital" στο τηλεκοντρολ και μετα πατας "menu" και ανοιγεις
ενα folder που εχει κατω στις επιλογες και του λες να κανει "search" για digital καναλια και
στα εμφανιζει.

χμους/γιωργος

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
george4791 said:
θα ηθελα να κανω ενα update σε περιπτωση που καποιος αλλος φιλος εχει
παρομοιο προβλημα.

επικοινωνησα με την sony και μου ειπαν οτι αυτο δεν ισχυει στα τελευταια μοντελα
της sony και οτι καπου αλλου υπαρχει προβλημα.

τελικα επικοινωνησα με το καταστημα που την αγορασα και μου εδωσαν καποιες οδηγιες
που δεν τις ειχε το manual.
ενημερωτικα πατας το κουμπι "digital" στο τηλεκοντρολ και μετα πατας "menu" και ανοιγεις
ενα folder που εχει κατω στις επιλογες και του λες να κανει "search" για digital καναλια και
στα εμφανιζει.

χμους/γιωργος
Μπράβο που έκανες post την όλη διαδικασία...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.224
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney