- Reaction score
- 7.004
Οι γονεις μου ειναι ιδιοκτητες ενος διαμερισματος σε μια πολυκατοικια 8 διαμερισματων.Οι γονεις μου στα 19 χρονια που κατοικειται η πολυκατοικια εχουν κανει 13 χρονιες διαχειριστες θελωντας να βοηθησουν τους αλλους που ηταν εργαζομενοι.Πλεον ομως ειναι μεγαλοι σε ηλικια και δεν μπορουν αλλο να συνεχισουν. Η μητερα μου τελη οκτωβριου συγκαλεσε συνελευση με αυτο το θεμα αλλα εμφανιστηκαν μονο δυο. Στη συνεχεια εβγαλε ανακοινωση σε χαρτι οτι δεν συνεχιζει αλλο και οτι το αποθεματικο και τα χρηματα ειναι στην διαθεση του επομενου διαχειριστη.Το θεμα ειναι οτι κανενας απο τους ιδιοκτητες δεν αναλαμβανει και ολοι απλα πουλανε τρελλα με καποιους να λενε "κακως τα ειχες τα κοινοχρηστα τοσα χρονια!!!!!".Τι αλλο μπορει να κανει? μπορει να καταθεσει καπου το αποθεματικο και το βιβλιο διαχειρησης? καπου νομιμα και να ειναι καλυμμενη απο καθε αποψη και απο τον οποιοδηποτε κακοηθη?Τι αλλο μπορει να κανει? Τα εχω παρει στο κρανιο γιατι πλεον ειναι μεγαλοι σε ηλικια και με προβληματα υγειας και τα αλλα τα ζωα πουλανε τρελλα.Ειμαι φορτωμενος και με τα δικα μου και φοβαμαι μην πλακωσω κανεναν στις μπουνιες.Να πω οτι τεθηκε θεμα να αναλαβει την διαχειρηση καποια εταιρεια και ειπαν ολοι "οχι δεν πληρωνω".
Καθε γνωμη ή εμπειρια απο αναλογη περιπτωση καλοδεχουμενη.
Καθε γνωμη ή εμπειρια απο αναλογη περιπτωση καλοδεχουμενη.