τι γίνεται ρε παιδιά στην αγορά;

Reaction score
0
Τον τελευταίο καιρό μπορώ να πω ότι έχω πελαγώσει με τα όσα ακούω και βλέπω σχετικά με τις τηλεοράσεις. Προσπαθώ να παρακολουθήσω το forum και πραγματικά έχω χαθεί. Ψάχνω για τηλεόραση, και δεν έχω πιστεί σε καμία περίπτωση αν πρέπει να δαπανήσω περισσότερα λεφτά για τα 1080p 24fps ή να πάρω κάτι μεσαίο μέχρι 1000 ( και πολλά λέω) ευρά και να περιμένω την εξέλιξη... το OLED...(μήπως λέω μπούρδες?)
Από ότι έχω καταλάβει μέχρι τις 37'' δεν υπάρχει και ιδιαίτερο νόημα για 1080p, από την άλλη αξίζει να πάρεις μια μικρότερη πχ 32'' (περιορισμός χώρων) με 100hz και αν ναι γιατί; Δεδομένου ότι δε με βλέπω για PS3 σύντομα καθώς έχω πάθει πλάκα με το Wii μήπως η αγορά μιας toshiba 37'' X3030D είναι άσκοπη επί του παρόντος; Τελικά είναι οι πλάσματος καλύτερες για απλή θέαση τηλεοπτικών σημάτων; Τελικά τα γεμιστά τα τρώτε ορφανά; !!!!
Σας κούρασα το ξέρω αλλά για φανταστείτε...ψάχνω εδώ και ένα δίμηνο και όλο το αναβάλω μήπως και κάνω την πατάτα και από Σεπτέμβρη βγάλει η LG 1080p 1000 ευρά! Υπάρχει καμία πρόταση από κανένα πιο ειδικό;
Ευχαριστώ και συγγνώμη για το φαφλατισμό...

Reaction score
6
Να περιμένεις μέχρι το φθινόπωρο, έρχονται πολλά νέα μοντέλα σε πιο χαμηλές τιμές από τα τωρινά...
Αν πάλι βιάζεσαι, μια 32" γύρω στα 500-550 ευρώ πιστεύω θα σε καλύψει για κάναδυο χρόνια.. ;-)

ΥΓ: Τα γεμιστά ΠΟΤΕ ορφανά... ;-)

Reaction score
174
Κι εγώ έτσι λέω... περίμενε μέχρι σεπτέμβριο να βγουν μερικές 1080 ακόμα, άλλες τόσες 100Hz και χτύπα τότε στα 500Ε καποια από αυτές που τώρα παίζουν στα 1000.

Ειδικά σε τωρινά μοντέλα samsung και sony που θεωρούνται πλέον καλές. Απλά να έχεις σταμπάρει το μοντέλο και να προλάβεις πριν αποσυρθεί... κάτι αναλογο με την 46αρα samsung Ν71 που έδινε το πλαίσο με 1400Ε.

VG

Reaction score
0
Στο Κωτσοβολο παντα θα βρεις τις πιο παλιες τηλεορασεις,και ισως πετυχεις καμια καλη τιμή.

Reaction score
0
ευχαριστώ καταρχήν για τις απαντήσεις αλλά τελικά όντως το 1080P δεν έχει κανένα νόημα στα 37''; και τζάμπα κολλάμε; οπότε μια χαρα είναι μια 32 ή μια 37 με 2hdmi και PiP...

VG

Reaction score
0
Απο το 2009 πιθανώς θα μιλαμε μόνο για OLED τηλεορασεις.
Αλλα μεχρι τοτε τι θα κανεις;

Reaction score
0
σωστά Vg... μέχρι το 2009 πρέπει να μην στραβωθώ, οπότε με βλέπω για 32'' πανηγυριώτικη...δλδ toshiba ή Samsung μέχρι 800 ευρά...

VG

Reaction score
0
Εαν σκοπευεις να την αλλαξεις σε 3 χρόνια,ψαξε τωρα για μια καλη plasma.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas