τι γινεται ρε παιδια??????????

Μηνύματα
2
Reaction score
0
Λοιπον οπως ολοι οι υπολοιποι μπηκα και εγω στον ομορφο αυτο πλανητη του hc.
Ακουσα ειδα διαβασα δοκιμασα πληρωσα χαλασα μπλα ,μπλα κτλ.Οταν εφτασε η μοιραια επιλογη σκεφτομουν να φτιαξω κατι "καλο" στη τσεπη μου και εν αναγκη να κανω την υπερβαση.Ομως κριμα απογοητευτηκα.Ρε παιδια ποσες ταινιες υπαρχουν σε 6.1 αντε αστο αυτο το dts μηπως δεν το βλεπω εγω?Αντε φτασαμε στο 5.1 digital.Ολα αυτα τα χαρακτηριστικα σε ηχεια και tv θα τα διακρινω η πρεπει να ειμαι κλαρκ κεντ?Τωρα του που γινεται διαχωρισμος φασματος και πως δουλευει το crossover,αν η εικονα εχει κανα pixel πρασινο sorry αλλα ισως δεν τα πιανω.Επισης αξιζει να δωσεις 5-6k για να ακουσεις το μπουμ του deep impact?Τρακαρα προσφατα ακουσα μπουμ σε thx και μου ηρθε μονο 2k.Μηπως πολυ κακο για το τιποτα?
 

Μηνύματα
499
Reaction score
14
Για άλους ναί για άλους όχι...το θέμα τελικά είναι μέχρι που θέλεις να φτάσεις
 

Μηνύματα
10.483
Reaction score
5
Η λεπτη (κοκκινη) γραμμη ειναι αυτη που διαχωριζει το πολυ κακο για το τιποτα...
Δηλαδη...

1. Βλεπεις κατι που ειναι 1080 αναλυση και το βλεπεις, επειδη....
α) ...ειναι 1080 (ενω μια καλη ταινια που σου αρεσει ειναι σε απλο DVD)
β) ...ειναι καλη ταινια και σου αρεσει

2. Ακους (και βλεπεις) μια ταινια, επειδη...
α) ...εχει καλα και εντυπωσιακα εφφε
β) ...σου αρεσει η ταινια


Αν ακολουθεις τις περιπτωσεις 1α και 2α εχεις χασει το νοημα.
Αν ψωνιζεις μηχανηματα ακολουθωντας τις περιπτωσεις 1α και 2α εχεις χασει το νοημα.

Το θεμα ειναι ο λογος για τον οποιο επιλεγεις μια ταινια...
 

Μηνύματα
2.885
Reaction score
50
Το θέμα φίλε μου είναι νομίζω καθαρά προσωπικό. Δηλαδή την έκρηξη θα την ακούσεις και σε ηχεία πολύ χαμηλότερου budget των 2-3 χιλιάδων ευρώ όπως και τη μουσική σου. Επίσης, ως γνωστόν, όταν διπλασιάζεται το budget σίγουρα δε διπλασιάζεται η απόλαυση και η ποιότητα (αν και είναι πολύ σχετικό τι σημαίνει "διπλασιάζεται" όταν μιλάμε για ποιότητα). Είναι γεγονός όμως ότι μπορεί να μη διπλασιάζεται, ανεβαίνει όμως επίπεδο. Το θέμα είναι:

1ον) Μπορείς να καταλάβεις αυτή την άνοδο της ποιότητας με άνοδο της τιμής; Αν όχι είσαι τυχερός, πας στα "φτηνά" και καθάρισες.

2ον) Και να την καταλαβαίνεις σ' απασχολεί ν' ακούς λίγο πιο ποιοτικά για κάποια χρήματα παραπάνω; Εδώ είναι το θέμα για τους περισσότερους. Αν δε σ' ενοχλεί η χαμηλότερη ποιότητα και πάλι πας στα πιο οικονομικά και καθάρισες. Αν σ' απασχολεί και μπορείς να τα δώσεις... τα δίνεις. Αν δεν μπορείς να τα δώσεις δεν έχει νόημα να κάνουμε αυτή την κουβέντα :) Το πρόβλημα είναι αν σ' ενδιαφέρεις η καλύτερη ποιότητα αλλά είσαι οικονομικά στο όριο και συνήθως απαιτούνται και κάποιες θυσίες για να τα δώσεις. Εκεί είναι και ο μεγαλύτερος προβληματισμός για τους περισσότερους. Εκεί είναι που μετράει το μεράκι σου και το πόσο σημαντικό ρόλο παίζει αυτό το hobby για σένα. Γι' αυτό και πιστεύω ότι είναι προσωπικό θέμα. Μόνο εσύ μπορείς ν' αποφασίσεις πόσο κοστολογείς την ποιότητα που θα πάρεις. Πάντως δε νομίζω ότι τη διαφορά κάνει αν η ταινία είναι σε 6.1 ή σε DTS. Και σε 5.1 DD βλέπεις τη διαφορά ανάμεσα σε κάποιες κατηγορίες τιμής.
 


Staff online

  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.902
Μηνύματα
2.880.888
Members
37.961
Νεότερο μέλος
gkarm
Top