τι ηχεια να παρω?

Reaction score
0
χρονια πολλα σε ολα τα παιδια του forum-εχω ενα DENON-1080 einai 2x110 wat στα 8 ΩΜ και θελω να αντικαταστησω τα ηχεια ο χωρος ειναι 6χ8 μετρα,ακουω ολα τα ειδη μουσικης-και τα χρηματα που υπολογιζω ειναι 800-1000 ευρω.ποια κατα την γνωμη σας ειναι τα ηχεια που πρεπει να ακουσω σε αυτη την κατηγορια ...ευχαριστω:135:

Reaction score
0
ευχαριστω για την απαντιση ειναι πολυ καλα ηχεια τα artemis αλλα...1650 ευρο,--κοιταω ηχεια εως 1000 ευρο .

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.353
Άλλη η τιμή καταλόγου και άλλη η λιανική. Η λιανική τους δεν απέχει πολύ από τα όρια σου.

Reaction score
0
τα artemis sto skroutz αρχιζουν οι τιμες απο 1649 ευρο, ευχαριστω παντως για την απαντηση.

Reaction score
0
Απάντηση: τι ηχεια να παρω?

Λόγω του ότι ο χώρος σου είναι αρκετά μεγάλος, θα χρειαστείς σίγουρα κάποιο σχετικά μεγάλο ηχείο δαπέδου. Πιστεύω ότι στα χρήματα που διαθέτεις και ίσως λίγο παραπάνω θα βρείς κάτι αξιοπρεπές αν κοιτάξεις για B&W ή αν δεν σε χαλάει ο ήχος της κόρνας στην Klipsch.

Reaction score
5
κοίταξε για ηχεία δαπέδου με τουλάχιστον δύο γούφερ και ευαισθησία τουλάχιστον 91dB/w/m

θα βρεις πολλά τέτοια στην τιμή που ψάχνεις

dali kef tannoy b&w klipsch jbl...

Reaction score
4
Απάντηση: τι ηχεια να παρω?

κοιτα τα klipsch RF-82, πανε γυρω στο χιλιαρικο αντε 1050

επισης ριξε μια αυτια και στα yamaha soavo 1, πανε καπου 1450 αλλα σκιζουν

για πιο οικονομικα τσεκαρε και τα Heco Metas 700

Reaction score
19
Ρίξε μια ματιά-ακρόαση στα Triangle και στα KEF. Εϊναι εξίσου πολύ καλά ηχεία και στα χρήματα που θέλεις.

Reaction score
4
Ρίξε μια ματιά-ακρόαση στα Triangle και στα KEF. Εϊναι εξίσου πολύ καλά ηχεία και στα χρήματα που θέλεις.
Mηπως μπορεις να πεις σε ποια ακριβως Triangle αναφερεσαι?

Reaction score
19
Είχα υπ' όψιν μου τα heliades που στοιχίζαν 900 Ευρώ αλλά έχουν αποσυρθεί. Αυτό το γνώριζα. Αυτό που δεν ήξερα και βλέπω αυτή τη στιγμή είναι ότι τα Altea Ex που είναι τα μικρότερα πλέον της Triangle έχουν 1400 Ευρώ!

Οπότε έχεις δίκιο. Άκυρα τα Triangle.

Reaction score
684
Χτες ακουσα για πρωτη φορα τα ηχεια της Apollo Audio

http://www.apollo-audio.co.uk/

τα οποια ηρθαν στην Ελλαδα πριν απο 3 μερες και επαθα την πλακα μου. Καταρχην στοιχιζουν κατω απο 1000 Ευρω το full set 5.1 (και το subwoofer μεσα στην τιμη!) και δεν εχω ξανακουσει τετοια αποδοση σε τιμες αρκετα υψηλοτερες.

Αξιζει να το ακουσεις...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.734
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab