θα προσπαθησω να τα πω περιληπτικα..εχω μια samsung le40r86 εδω και καμια εικοσαρια μερες οταν παω να την ανοιξω απο το τηλεκοντρολ, με το που ακουγεται ο ηχος εκκινησης ταυτοχρονα ακουγεται κι ενας περιεργος ηχος οπως κανουν τα rca βυσματα οταν βραχυκυκλωνουν..η τηλεοραση ανοιγει κι επιτοπου ξανακλεινει και ανοιγει μονη της..απο εκει και περα λειτουργει κανονικα χωρις προβλημα..σε αυτες τις εικοσι μερες μερικες φορες οταν ανοιγε μου εβγαζε και το menu επιδειξης απο μονη της η γυρνουσε σε αγγλικη γλωσσα..με λιγα λογια σαν να ηταν σε αρχικη κατασταση οπως την πρωτη μερα που την αγορασα μεχρ και οι ρυθμισεις εφευγαν...
Ολα αυτα μεχρι σημερα το πρωι που η τηλεοραση πλεον δεν ανοιγε με τιποτα παρα μονο ηταν σε standby mode συνεχεια το λαμπακι αναβοσβηνε και ακουγοταν το χαραχτηριστικο κλικ κλικ που κανει οταν ανοιγει..εφυγα για δουλεια και με οσους το συζητησα μου ειπαν οτι τα συμπτωματα ειναι μαλλον τροφοδοτικο..
Γυρναω σπιτι πριν λιγο προσπαθω παλι αλλα τιποτα, δεν ανοιγε με τιποτα..
Μεχρι που καποια στιγμη λεω δεν δοκιμαζω το service menu να δω τι θα γινει?
παταω λοιπον info, menu, mute, power και...θαυμα!!! η τηλεοραση ανοιξε!
Τι ειναι αυτο παλι ρε παιδια?? καμια ιδεα?? τωρα να την κλεισω η οχι?? θα ξανανανοιξει?? φοβαμαι...και αυριο εχει Αrsenal-Totenahm ρε γμτ..
Ολα αυτα μεχρι σημερα το πρωι που η τηλεοραση πλεον δεν ανοιγε με τιποτα παρα μονο ηταν σε standby mode συνεχεια το λαμπακι αναβοσβηνε και ακουγοταν το χαραχτηριστικο κλικ κλικ που κανει οταν ανοιγει..εφυγα για δουλεια και με οσους το συζητησα μου ειπαν οτι τα συμπτωματα ειναι μαλλον τροφοδοτικο..
Γυρναω σπιτι πριν λιγο προσπαθω παλι αλλα τιποτα, δεν ανοιγε με τιποτα..
Μεχρι που καποια στιγμη λεω δεν δοκιμαζω το service menu να δω τι θα γινει?
παταω λοιπον info, menu, mute, power και...θαυμα!!! η τηλεοραση ανοιξε!
Τι ειναι αυτο παλι ρε παιδια?? καμια ιδεα?? τωρα να την κλεισω η οχι?? θα ξανανανοιξει?? φοβαμαι...και αυριο εχει Αrsenal-Totenahm ρε γμτ..