τι ξέρει αυτος?

D

deleted user 10898

Guest
αν το κοστος δεν ηταν θεμα τι θα φτιαχνατε?
και απαντα ο Peter...

...but I would build an active loudspeaker system driven by valve amplification with, of course, valve-based filters. Inputs would come from an ultra-high-quality, solid state asynchronous DAC, based around the latest ESS chipset, with precision master clock, and I would also include a valve phono preamplifier with passive RIAA slopes. Sources would be digitally output from a computer server and, for the turntable, a top-end Direct Drive motor system on a slate plinth with choice of arms and cartridges.

ξέρει κατι?
συμφωνατε? διαφωνειτε?
γραφφφτε...

D

deleted user 10898

Guest
και για να φυγουμε απο τα ευκολα...
διαφωνω πχ με το valve amplification... ισως ομως εχει στο νου να οδηγησει ευκολα ηχεια ή κάποια που δεν σηκώνουν πολλά πολλά όπως τα συγχρονα quad.

ChrisHat

Επαγγελματίας
Reaction score
391
Απάντηση: τι ξέρει αυτος?

αν το κοστος δεν ηταν θεμα τι θα φτιαχνατε?
και απαντα ο Peter...

...but I would build an active loudspeaker system driven by valve amplification with, of course, valve-based filters. Inputs would come from an ultra-high-quality, solid state asynchronous DAC, based around the latest ESS chipset, with precision master clock, and I would also include a valve phono preamplifier with passive RIAA slopes. Sources would be digitally output from a computer server and, for the turntable, a top-end Direct Drive motor system on a slate plinth with choice of arms and cartridges.

ξέρει κατι?
συμφωνατε? διαφωνειτε?
γραφφφτε...
Δέν φαίνεται να ξέρει και πολλά

ChrisHat

Επαγγελματίας
Reaction score
391
Απάντηση: Re: Απάντηση: τι ξέρει αυτος?

σε ευχαριστω. μπορεις να το στηριξεις?

Συγγνώμη, αλλά είναι χάσιμο χρόνου να σχολιάζουμε τόσες πολλές γενικότητες,
ας πουμε εγώ θα βάλω Graham Slee phono η ψηφιακό phono και τι έγινε .......

D

deleted user 10898

Guest
οκ, αφου δεν υπαρχει ενδιαφερον να πω πως αυτα τα λεει ο Peter Comeau, Director of acoustic Design, IAG (Quad's parent company)

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Αστους αυτους Vetουλι μου....ειναι παλιοχαρακτηρες,παλιανθρωποι και θελουν να μποικοταρουν το threαd που ανοιξες.......ουτε καλημερα μην τους ξαναπεις....τα τομαρια.....αστους αυτους και θα σου πω εγω φιλαρακι μου....ειναι ο

D

deleted user 10898

Guest
οταν τα μισα απο αυτα σας τα ελεγε ο αυτιας τον ακουγατε, οταν τα λεει ο quadπετρος τον κοροιδευετε...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.145

...
Αν είναι αυτά που θα ήθελε - κι όχι αυτά που θα έπρεπε - δεν διαφωνώ πουθενά. Να είναι καλά να τα αποκτήσει, και να τα χαίρεται.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.439
Σαν συνολική σκέψη για τα μέρη που θα αποτελούν το απόλυτο σύστημα θεωρώ πως έχει δίκιο.
Τώρα θα ήθελα να αναφέρει και λεπτομέρειες όπως τους δρόμους του ηχείου και αντίστοιχα των ενισχυτικών και των ενεργών φίλτρων.

D

deleted user 10898

Guest
εισαι η εξαιρεση, τι να κανουμε, εδω στο σαιτ ξερουν φαινετε κατι παραπανω απο τον τεχνικο διευθυντη αυτης της μικρης εταιριας...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.145

Τώρα εσύ θέλεις να "φορτώσω" και να αρχίσω να γράφω - το ξέρω, ο Καφάτος σ' έβαλε, παλιογιατρέ. Αλλά είμαι αλλού. Πάντως, άμα δε βαριέσαι δηλαδή, τύπωσε τα λόγια του μεσιέ Κομώ, και τράβα τα "έξω από αυτό το σάιτ", πάρε σβάρνα τα πολυτεχνεία και δείξ' τα τους, να κάνουν λίγη γελωτοθεραπεία οι άνθρωποι...

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.112
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead