τι smartphone να αγορασω

Reaction score
0
οπως λεει και ο τιτλος ψαχνομαι να αγορασω ενα καινουργιο οικονομικο smartphone(το πολυ μεχρι 300 ευρω) .
απο μια γρηγορη αναζητηση που εκανα μου αρεσαν το samsung nexus s,samsung galaxy ace 2,sony experia go,lg optimus l7.
εχετε να μου προτεινετε κατι αλλο καλυτερο ή καποιο απο τα προαναφερθεντα αξιζει την προσοχη μου?

Reaction score
658
Απάντηση: τι smartphone να αγορασω

αμα εχεις την 300αρα,

αξιζει και το RAZR προσφορα media markt.

Και με το παραπανω

Galaxy Nexus,
θα εχεις και Official Jelly Bean..

Last edited by a moderator:

Reaction score
1
Γεια σου φιλε μου,

Εγω εχω το nexus s 3 μηνες περιπου, κανενα κολλημα - προβλημα μεχρι στιγμης. Κλασσικα φορτισμα καθε μερα οπως ολα τα smartphones (αναλογα την χρηση) , τα χαρακτηριστικα φανταζομαι τα εχεις δει 1GHz επεξεργαστης κτλ... πολυ βολικη η εσωτερικη μνημη 16gb!! (δεν σκεφτεσαι καν για κολληματα της καρτας π.χ. microsd)

Σχετικα ωραια οθονη, προσωπικα μου αρεσουν πολυ τα χρωματα της και μην ξεχνας 4"...

Τελος και καλυτερο απο ολα, ειναι google smartphone και ειναι πρωτο στις λιστες αναβαθμισης λογισμικου! Να φανταστεις με το που το πηρα εγινε αυτοματα ενημερωση σε android 4.0 ics και με το που βγηκε η ενημερωση 4.1 jelly beans εγινε εγκατασταση αμεσως!

Για ~250 ευρω που κοστιζει ειναι αρκετα καλο... :) .

Sent from my Nexus S using Tapatalk 2

Reaction score
658

Galaxy nexus αν μπορεις στα 300+
αλλιως RAZR στα 299 προσφορα media markt.

Last edited by a moderator:

Reaction score
19

Γεια σου φιλε μου,

Εγω εχω το nexus s 3 μηνες περιπου, κανενα κολλημα - προβλημα μεχρι στιγμης. Κλασσικα φορτισμα καθε μερα οπως ολα τα smartphones (αναλογα την χρηση) , τα χαρακτηριστικα φανταζομαι τα εχεις δει 1GHz επεξεργαστης κτλ... πολυ βολικη η εσωτερικη μνημη 16gb!! (δεν σκεφτεσαι καν για κολληματα της καρτας π.χ. microsd)

Σχετικα ωραια οθονη, προσωπικα μου αρεσουν πολυ τα χρωματα της και μην ξεχνας 4"...

Τελος και καλυτερο απο ολα, ειναι google smartphone και ειναι πρωτο στις λιστες αναβαθμισης λογισμικου! Να φανταστεις με το που το πηρα εγινε αυτοματα ενημερωση σε android 4.0 ics και με το που βγηκε η ενημερωση 4.1 jelly beans εγινε εγκατασταση αμεσως!

Για ~250 ευρω που κοστιζει ειναι αρκετα καλο... :) .

Sent from my Nexus S using Tapatalk 2
+1, μια από τα ίδια και εγώ

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.032
Members
38.523
Νεότερο μέλος
seos