τμημα phono cary slp98

Reaction score
2
καλημερα σε ολους !!!εχω τον προενισχυτη της cary σε line, και θα ηθελα να του προσθεσω το phono τμημα, γνωριζει κανεις το κυκλωμα της cary ???

Reaction score
666
Απάντηση: τμημα phono cary slp98

Νομίζω ότι δεν είναι εύκολο να γίνει αυτό που ζητάς. Με τον εδώ αντιπρόσωπο μίλησες?

Reaction score
2

οχι ακομα ειμαι στο ξεκινημα της σκεψης θα επερνα παντος μια ιδεα αν εβλεπα καποιο θεωρητικο κυκλωμα με καποιες φωτο του εσω του cary τωρα μετα τι μπορει να γινει θα εξεταστη απο ολες τις πλευρες

Reaction score
666

Για στείλε κι ένα email στην Cary να δεις τι θα σου απαντήσουν, αν και το πιο πιθανό είναι ότι θα σου πουν να τον στείλεις στο εργοστάσιο να σου τοποθετήσουν αυτοί το επιπλέον κύκλωμα και τις 4 λάμπες του phono.

ΒΤW το phono του Cary SLP98 παιζει μόνο MM και υψηλοέξοδες MC κεφαλές.

Αν βρεις το σχέδιο και μπορείς να φτάξεις το ίδιο ακριβώς κύκλωμα οπως η Cary μόνος σου, καλή επιτυχία.

Reaction score
2

το τμημα phono της cary μου αρκει, αν το βρω η αν δεν μου στοιχισει οσο ενα καλο εξωτερικο phono οκ πιστευω να να βρω την ακρη :)

Reaction score
3.497
Το τμήμα phono του Cary SLP-98P θα πρέπει να προστεθεί στο εργοστάσιο.
Παίζουν ρόλο ακόμα και τα καλώδια που θα χρησιμοποιηθούν για τις εσωτερικές διασυνδέσεις.
Είναι σκέτη απόλαυση να ακούς βινύλια από τον SLP-98P. Μου κάνει εντύπωση πως κατάφεραν να μειώσουν τον θόρυβο σε τόσο χαμηλά επίπεδα. Σίγουρα θα παίζει ρόλο και η συνδεσμολογία των γειώσεων που ακολουθείται. Αν δεις το εσωτερικό του προενισχυτή θα καταλάβεις για ποιο λόγο κοστίζει τόσο ακριβά.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.428
Με 3 χρόνια και 7 μήνες να έχουν μεσολαβήσει από το άνοιγμα του θέματος, είναι ελαφρώς απίθανο να το δει ο ενδιαφερόμενος.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.893
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster