το πιο οικονομικό SACD και DVD-MP3 Player ποιό είναι;

Reaction score
47
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: το πιο οικονομικό SACD και DVD-MP3 Player ποιό είναι;

βρήκα ένα sony που παιζει sacd, αλλα δεν λεει τπτ για dvd-mp3...
Από σόνι DVDrecorder που ξέρω παίζει dvdmp3, αλλά δεν αναγνωρίζει Ελληνικούς χαρακτήρες.
Προσωπικά έχω LG DVDrecorder που παίζει DVD mp3 και έχει εξαιρετικό μενού με playlists κλπ.

Βέβαια τα μοντέλα αυτά δεν παίζουν SACD.

Αλλά δεν βλέπω το λόγο να μην παίζει DVD mp3 μια τέτοια συσκευή που παίζει τα πάντα. Απ΄όσο ξέρω η pioneer έχει το κόλλημα να παίζει μόνο CDmp3 και όχι DVDmp3 σε όλα της τα μοντέλα.

Reaction score
10
Αγοραζοντας ενα DVD player, ασχετα αν θα δωσει εικονα η οχι, θα πρεπει να γνωριζετε οτι για να κανετε το setup, θα πρεπει να συνδεθει σε καποια τηλεοραση.
Φυσικα μετα δεν χρειαζεται, αλλα και παλι η επιλογες τραγουδιων μεσα απο το μενου δεν θα μπορουν να γινουν.
Μια και μιλατε για Oppo, παιζουν SACD, DVD-A, MP3.

Ερωτηση : υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος για τον οποιο δεν θα χρησιμοποιηθει για εικονα ?

Reaction score
658
Απάντηση: το πιο οικονομικό SACD και DVD-MP3 Player ποιό είναι;

για την ωρα δεν θα χρησιμοποιηθει...

Reaction score
6
Και το DV-600 (κάτοχος) αλλά και ο αντικαταστάτης του, το DV-610 παίζουν mp3 από DVD.

Τώρα γιατί η Pioneer λέει ότι δεν παίζει, δεν ξέρω, αλλά στο δικό μου μια χαρά παίζει.
Προφανώς δεν το έχουν διορθώσει στο manual και στο site τους από την εποχή του universal DV-656 (πάλι κάτοχος) το οποίο όντως δεν έπαιζε από DVD, αλλά μόνο από CD.

Reaction score
658
Απάντηση: το πιο οικονομικό SACD και DVD-MP3 Player ποιό είναι;

Κι έλεγα τόση αδυναμία να μην παίζει mp3

αλλά οπτική εξοδο έχει; Θα το δω βέβαια...

Reaction score
6
DV-610AV

Ναι έχει, οπτική και ομοαξονική. Ίδιο με το DV-600 είναι από πίσω.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.470
Members
38.564
Νεότερο μέλος
diskoyoyo