τροφοδοτικα συσκευων.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Ορμομενος απο καποια συζητηση που εγινε αξιζει να αναφερω.Στην συσκευες που το εχουν εσωτερικα λιγα πραματα γινονται.
Αλλα σε συσκευες με εξωτερικα τροφοδιτικα (λεγε με σκειλερ) ενα σωστο τροφοδοτικο κανει θαυματα.Εν ετη 03 (αν θυαμαι καλα ειχα αγορασει απο τον αντρεα ) ενα σκειλερ της cinemateq, το τροφοδοτικο του σοφα δεν ηταν μεσα
(ογκος θορυβος κα) , παω λοιπον με το μαμα στον τσακιριδη και του λεω .
Κωστα θα μου σαξεις ενα με ιδια ταση.Ναι αμε μου λεει, και μου το σαχνει, η εικονα μετα ηταν αλλου.
Μετα απο χρονια (05) αποφασισα να σπρωξω το σκειλερ.
300 ευρω αν θυμαμαι καλα ( και με δουλεια πανω του), ερχεται λοιπον καποιος , του λεω 300 και 50 ευρω (αν θυμαμαι καλα το τροφοδοτικο του).
Μου λεει χωρις δευτερη σκεψη - δεν με ενδιαφερει.
Βλεπει το σκειλερ οτι δουλευει και για κακη του τυχη ζητα να δει και το τροφοδοτικο,
φευγοντας το ειχε αγορασει και αυτο.
Τα τροφοδοτικα αυτου του τυπου στην εικονα ειναι ελαφρως μπαζε,α αντιθετα το τυλιγμενο στο χερι , του τσακιριδη εβγαζε ματια..................................

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: τροφοδοτικα συσκευων.

των πηγων βελτιωνονται, ...................

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

τι ειδους ? καποια βελτιωνονται .............

Reaction score
0

O ενισχυτης μου, rxv2095 εχει ενσωματομενω το καλωδιο του ρευματος και μου εχει κανει μεγαλη εντυπωση γιατι ενω ειναι 20 κιλα και πολυ δυνατος ηχειτικα εχει ενα λεπτο καλωδιακη για το ρευμα,οχι οτι με χαλαει αλλα θα αξιζε να κανω μετατροπη?(αν γινετε)

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

ολα γινονται, αν δε μπεις στην διαδικασια του δοκιμαζειν...........------------.............,
βασικα δεν ειναι θεμα παχους αλλα αποδοσης........

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

αν πιανουν τα χερια σου βαζεις ενα iec , Μετα μας λες πως παιζει το καθε προς δοκιμη καλωδιο.......................

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

το βυσμα που κουμπωνει στην πλατη του ενισχυτη και μπαινουν τα καλωδια,
και μην ζητας συγνωμη δεν ειμαι ο πατερ φαμιλιας.....:136:

Reaction score
0

Kαταλαβα,παντως αν και πιανουν τα χερια μου δεν το διακινδυνευω να το κανω μονος μου.Και μια ισως χαζη ερωτηση,αν ανεβασω φωτο με το ενισχυτη ανοιχτο απο πανω μπορεις να καταλαβεις αν αξιζει να κανω την μετατροπη?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

99% γινεται, το εκανα (με απλα βυσματα ) μεχρι το 03 , σε ενισχυτες -σαμπ,

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

στις περισοτερες των περιπτωσεων οι κατασκευαστες πρωτα απο ολα σκεφτονται οικονομικα,
μετα (αν αφορα ρευματοφαγο τελικο) για ασφαλεια (βαζουν καλωδια χοντρα ) μη αλλασομενα ωστε μην παει καποιος να κανει τραμπα κανα γαιδουροκαλωδιο (μαμα) με κανα λεπτουλι και εχουμε αλλα

Reaction score
19
Re: Απάντηση: τροφοδοτικα συσκευων.

στις περισοτερες των περιπτωσεων οι κατασκευαστες πρωτα απο ολα σκεφτονται οικονομικα,
μετα (αν αφορα ρευματοφαγο τελικο) για ασφαλεια (βαζουν καλωδια χοντρα ) μη αλλασομενα ωστε μην παει καποιος να κανει τραμπα κανα γαιδουροκαλωδιο (μαμα) με κανα λεπτουλι και εχουμε αλλα
+1000

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.414

Πρώτα απ όλα σκέφονται πως θα πάρει το μηχάνημα πιστοποιήσεις ασφαλείας για να μπορεί να πουληθεί σε ΕΕ και Αμερική..

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

μια πιστοποιηση (σαφως απο τους πρωταρχικους στοχους),
μπορει να αποκτηθει με ενα απλο γαιδουροκαλωδιο ετοιμο πιστοποιημενο(αν μιλαμε για αυτο) ,
μπορουν και με ενα επισεις πιο <ακριβο> no name καλωδιο,
αλλα επειδη μπορει καποιος χρηστης να βγαλει το <ακριβο> και να βαλει κατι <αλλο> που στο πρωτο on
να παρει φωτια η καλαμαρια........Γιαυτο και σε καποιους τελικους το καλωδιο δεν ειναι αλλαξιμο,
θυμαμαι πολλους τελικους (αλλους σταβλους ολα) να εχουν σχεδον το ιδιο καλωδιο.....rotel thule (ιδιο) earthquake adcom (ιδια)............

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.496
Members
38.456
Νεότερο μέλος
citizen$