- Reaction score
- 143.788
βασικά μαζεύτηκαν μπόλικα ζιμπράγκαλα, και ενώ για μια συγκεκριμένη εξόρμηση δε χρειάζεται να τα κουβαλάω όλα, άλλες φορές δυστυχώς χρειάζεται.
άρα ψάχνω και για τσάντα.
είδα τις κατηγορίες τσαντών, δε ξέρω ούτε τι κατηγορία τσάντας να προτιμήσω! άλλες είναι σα τετράγωνα βαλιτσάκια, μεταφοράς κυρίως, άλλες είναι τσάντες πλάτης, κι άλλες ώμου.
σκέφτομαι πάντως για ώμου, με δυνατότητα να μπορώ εν κινήσει να βγάλω μόνο τη μηχανή, από κάποια μικρή έξοδο πχ της τσάντας.
από την Olympus είδα αυτές τις 2, που θεωρητικά μου κάνουν και είναι και φτηνές:
---------------------------------------------------------------------------------------
Τσάντα πλάτης ΙΙ E-System
"Γρήγορη πρόσβαση στη μηχανή
Χωρητικότητα: 1 σώμα DSLR, 4-5 φακοί, σύστημα φλας, περισσότερα αξεσουάρ.
Διαστάσεις: 28x18x31cm"
στα 34 ευρώ
---------------------------------------------------------------------------------------
Τσάντα E-System Swing
"Χωρητικότητα: 1 σώμα DSLR, 3 φακοί, σύστημα φλας, περισσότερα αξεσουάρ.
Διαστάσεις: 38x25x17cm"
στα 48 ευρώ
η πιο φτηνή δείχνει να χωρά και περισσότερα και έχει και δυνατότητα γρήγορης πρόσβασης στη μηχανή. είναι πλάτης.
Τι λέτε? μήπως έχετε να προτείνετε και από άλλες μάρκες, πχ την Lowepro?
για να είμαι εντελώς συγκεκριμένος, αυτά που θέλω να χωράνε είναι τα εξής:
-Olympus E-620 με το handgrip HLD-5 και τον Zuiko 12-60 επάνω της,
-Zuiko 50-200
-Zuiko 50
-flash FL-50R
-Zuiko EX-25 δακτύλιος προέκτασης
-6 φίλτρα Hoya στο κουτί τους (55-72mm)
-4 ΑΑ έξτρα μπαταρίες για το flash
-3 BLS-1 έξτρα μπαταρίες λιθίου για το σώμα
-φορτιστής για BLS-1 και καλώδια
-πιθανά (αν χωράει) μικρός φορτιστής και για ΑΑ μπαταρίες
-καλώδιο USB για το σώμα
-και κάτι άλλα μικροπράγματα, όπως card reader, CF card, πανάκια φακών, κλπ
βέβαια, καλό θα είναι να χωρά κανα φακουδάκι ακόμα.... τον 7-14mm πολύ τον κοιτάζω μου φαίνεται...
να χτυπήσω την Τσάντα πλάτης ΙΙ E-System με 35 ευρώπουλα να τελειώνω και να μη το κάνω ....θέμα?:140:
άρα ψάχνω και για τσάντα.
είδα τις κατηγορίες τσαντών, δε ξέρω ούτε τι κατηγορία τσάντας να προτιμήσω! άλλες είναι σα τετράγωνα βαλιτσάκια, μεταφοράς κυρίως, άλλες είναι τσάντες πλάτης, κι άλλες ώμου.
σκέφτομαι πάντως για ώμου, με δυνατότητα να μπορώ εν κινήσει να βγάλω μόνο τη μηχανή, από κάποια μικρή έξοδο πχ της τσάντας.
από την Olympus είδα αυτές τις 2, που θεωρητικά μου κάνουν και είναι και φτηνές:
Τσάντα πλάτης ΙΙ E-System

"Γρήγορη πρόσβαση στη μηχανή
Χωρητικότητα: 1 σώμα DSLR, 4-5 φακοί, σύστημα φλας, περισσότερα αξεσουάρ.
Διαστάσεις: 28x18x31cm"
στα 34 ευρώ
Τσάντα E-System Swing

"Χωρητικότητα: 1 σώμα DSLR, 3 φακοί, σύστημα φλας, περισσότερα αξεσουάρ.
Διαστάσεις: 38x25x17cm"
στα 48 ευρώ
η πιο φτηνή δείχνει να χωρά και περισσότερα και έχει και δυνατότητα γρήγορης πρόσβασης στη μηχανή. είναι πλάτης.
Τι λέτε? μήπως έχετε να προτείνετε και από άλλες μάρκες, πχ την Lowepro?
για να είμαι εντελώς συγκεκριμένος, αυτά που θέλω να χωράνε είναι τα εξής:
-Olympus E-620 με το handgrip HLD-5 και τον Zuiko 12-60 επάνω της,
-Zuiko 50-200
-Zuiko 50
-flash FL-50R
-Zuiko EX-25 δακτύλιος προέκτασης
-6 φίλτρα Hoya στο κουτί τους (55-72mm)
-4 ΑΑ έξτρα μπαταρίες για το flash
-3 BLS-1 έξτρα μπαταρίες λιθίου για το σώμα
-φορτιστής για BLS-1 και καλώδια
-πιθανά (αν χωράει) μικρός φορτιστής και για ΑΑ μπαταρίες
-καλώδιο USB για το σώμα
-και κάτι άλλα μικροπράγματα, όπως card reader, CF card, πανάκια φακών, κλπ
βέβαια, καλό θα είναι να χωρά κανα φακουδάκι ακόμα.... τον 7-14mm πολύ τον κοιτάζω μου φαίνεται...
να χτυπήσω την Τσάντα πλάτης ΙΙ E-System με 35 ευρώπουλα να τελειώνω και να μη το κάνω ....θέμα?:140: