υπάρχει Player με upscaler από component?

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.784
και σχετικά φθηνό και επώνυμης εταιρείας?

Reaction score
3
Πάρα πολλά ακόμα και με τιμές 100-150 €.
Αν γινόσουν πιο συγκεκριμένος,θα είχες και περισσότερες απαντήσεις 8)

Reaction score
3
- Lg DVX-9900H με 720p-1080i via HDMI or Component ~100€
- Toshiba SD-350 τα ίδια (SD362 +30€)
- Samsung 860 και 950
- Thomson DTH 255E
- Philips DVP5900
Όλα αυτά κάτω από τα 140€.

Αν τώρα θες να πας στις μάρκες που γράφεις,θα πρέπει να δώσεις περισσότερα... έως αρκετά περισσότερα.

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.784
οκ thanks
υπάρχει από Denon και σε τι τιμή? Πάντα από component upscale

Reaction score
0
doctor - x ξέρεις εάν υποστηρίζει κάποιο απο τα dvd που αναφέρεις divx και ελληνικούς υπότιτλους ?

Reaction score
3
Cinemusic - Ανδρεας said:
doctor-x said:
Φίλε,ξέρω σίγουρα για το LG...το πουλάω κιόλας αν ενδιαφέρεσαι!
Δες εδώ http://www.avsite.gr/smf/index.php?topic=12038.new#new
Το LG R188H DVD-Recorder που πηρες ειναι με σκληρο ( τι μεγεθος;) και εχει τις ιδιες δυνατοτητες με το Lg DVX-9900H ;
Έχει σκληρό 160 GB,δίνει 576i-576p-720p-1080i ΜΟΝΟ μέσω HDMI,από component 576i+576p,παίζει divx με ελληνικούς υπότιτλους.
Οι διαφορές με το 9900H:Το 9900H κάνει upconversion ΚΑΙ μέσω component,επίσης στα MPEG4 αρχεία διαβάζει υπότιτλους της μορφής movie.el.srt + movie.en.srt κ.ο.κ.,ενώ το Recorder διαβάζει μόνο έναν υπότιτλο της μορφής movie.srt (όπου movie.avi ή movie.mpg είναι το όνομα του video αρχείου μας).
Υποστηρίζει και .sub και .smi ,όμως δεν έχω δοκιμάσει υπότιτλους αυτής της μορφής ακόμα.
Στα θετικά του ότι μετατρέπει το 4:3 τηλεοπτικό σήμα σε 16:9 χωρίς καμία ορατή παραμόρφωση.
Επίσης,η ποιότητα εγγραφής είναι πολύ καλή,ιδίως στην XP ανάλυση (42h εγγραφής).

Reaction score
3
Ναι,παίζουν κανονικά.Όμως......
Το εκνευριστικό ,ύστερα από δοκιμές,είναι ότι ενώ υποστηρίζει και .smi και .sub και .txt και .srt,διαβάζει μόνο ένα αρχείο υποτίτλων,ακόμα και αν έχουμε διαφορετικά "formats" υποτίτλων.
Θα παίξει ερώτηση αύριο στα κεντρικά τους,αν και κρίνοντας από προχθεσινή "ενόχληση" που τους έκανα έχουν μαύρα μεσάνυχτα (απαντήσεις του στυλ "είναι πολύ καινούριο στην αγορά και δεν ξέρουμε" δεν με πειθουν).

Reaction score
7
Απορια... λογικη υποθετω...

Απο τη στιγμη που η TV ή ο προβολεας κανουν upscale στο σημα που δεχονται, τι το θελουμε το DVDp που κανει upscale;

Reaction score
7
Πολύ καλή και λογική ερώτηση. Υποτίθεται πως το upscale που κάνουν οι πηγές είναι καλύτερο.
Αμα δεν είναι τότε δεν έχει πολύ νόημα να το χρησιμοποιείς.
Εγώ με τον παμπάλαιο 800Χ600 προβολέα μου και τον δικό του scaler βλέπω χρόνια τώρα μια χαρά
και DVD και TV χωρίς να έχω καμμιά πηγή με upscale και δεν καίγομαι για αναβάθμιση.

Reaction score
0
Ριξτέ μια ματιά σε αυτό το έχω πετύχει σε πολλά ξένα περιοδικά και πάντα παίρνει πολύ καλές κριτικές OPPO DV-971H :http://www.oppodigital.com/opdv971h.html
OPPO OPDV971H Overview:

DVI (Digital Video Interface) output to eliminate flickers and to produce more clear pictures

* High resolutions include 480p, 540P, 576p, 720p, 1080i
* Up Convert from 480i to 720p/1080i
* DCDi by Faroudja. Video is analyzed on a single pixel granularity to detect presence or absence of angled lines and edges, which are then processed to produce a smooth natural looking image without visible artifacts (jaggies)
* Official DivX® Certified product
* Plays all versions of DivX® video (including DivX® 6) with standard playback of DivX® media files
* Plays XviD and .SRT, .SMI, .IDX and .SUB formats
* Per-pixel Motion Adaptive De-interlacing
* Patented Film Mode Processing ( Used for proper de-interlacing of 3:2 and 2:2 pull down material)

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
giol said:
Ριξτέ μια ματιά σε αυτό το έχω πετύχει σε πολλά ξένα περιοδικά και πάντα παίρνει πολύ καλές κριτικές OPPO DV-971H :http://www.oppodigital.com/opdv971h.html
OPPO OPDV971H Overview:

DVI (Digital Video Interface) output to eliminate flickers and to produce more clear pictures

* High resolutions include 480p, 540P, 576p, 720p, 1080i
* Up Convert from 480i to 720p/1080i
* DCDi by Faroudja. Video is analyzed on a single pixel granularity to detect presence or absence of angled lines and edges, which are then processed to produce a smooth natural looking image without visible artifacts (jaggies)
* Official DivX® Certified product
* Plays all versions of DivX® video (including DivX® 6) with standard playback of DivX® media files
* Plays XviD and .SRT, .SMI, .IDX and .SUB formats
* Per-pixel Motion Adaptive De-interlacing
* Patented Film Mode Processing ( Used for proper de-interlacing of 3:2 and 2:2 pull down material)
Είναι πραγματικά πολύ καλό player με πάρα πολύ καλή εικόνα στο upscale!

Το μόνο του πρόβλημα είναι ότι δεν έχει hdmi αλλά νομίζω ότι κάνει upscale και στα commercial dvd.

Reaction score
19
Ξέρει κανείς που πουλάνε Oppo στην Ελλάδα ? Τι θα λεγατε για το καινούργιο Oppo DV-970HD που έχει και έξοδο HDMI ? Θα το προτιμούσατε σε σχέση με ένα DENON 1720~1730 ή ένα Pioneer 696 και γιατί ?

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.787
Members
38.494
Νεότερο μέλος
mpalo