χαρίζεται πικάπ scott

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.125
χαρίζεται πικάπ scott ps 48a με καινούργιο ιμάντα χωρίς κεφαλή. Σε λειτουργία, αλλά ίσως κάτι να χρειάζεται στο πηγάδι του, μιας και κατά τη περιστροφή ακούγεται κάτι ανεπαίσθητο. Δεν έχω ασχοληθεί να το ψάξω μιας και ήταν αποθήκη περισσότερο από 15 χρόνια.
Οι ενδιαφερόμενοι ας δηλώσουν συμμετοχή εδώ, και κάποιος διαχειριστής ας αναλάβει την κλήρωση.
Συμμετοχές ως τη δευτέρα 11/05/2015 και ώρα 10μμ.
Θερμή παράκληση, συμμετοχές ΜΟΝΟ από συμφορουμίτες που ΔΕΝ έχουν πικάπ και έχουν πάνω από 50 μυνήματα.

Attachments

Reaction score
9
Πολλά μπράβο στις μέρες μας όλοι έχουν ανάγκες αλλά δεν έχουν τα λεφτά.Και εγώ εκτός

Ν

Νίκος Σταθόπουλος

Guest
Μπράβο! Εκτός κι εγώ ( ρε παιδιά, θα συμμετάσχει κανείς; :p )

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.125
αν κάποιος φίλος έχει και καμιά μεταχειρισμένη λειτουργική κεφαλή να τη δώσει στο τυχερό θα ήταν ολοκληρωμένο πακετάκι:gamer:

Sokovb

Επαγγελματίας
Reaction score
273
αν κάποιος φίλος έχει και καμιά μεταχειρισμένη λειτουργική κεφαλή να τη δώσει στο τυχερό θα ήταν ολοκληρωμένο πακετάκι:gamer:
Ωραία κίνηση κ εγω προσφέρω στον τυχερό κάτοχο του Πικαπ μια shure w75-6s σε πολύ καλή κατασταση για να ολοκληρωθεί το "πακέτο"...

Reaction score
193
Ωραία κίνηση κ εγω προσφέρω στον τυχερό κάτοχο του Πικαπ μια shure w75-6s σε πολύ καλή κατασταση για να ολοκληρωθεί το "πακέτο"...
Μπραβω & στους δυο σας.Εκτος.

Reaction score
29
Πολλά μπράβο και στους 2.Ας είμαι ο πρώτος.Εντός λοιπόν!

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.125
ευχαριστώ πολύ τον φίλο sokovb για τη προσφορά του.:hi:
Τώρα, το μόνο που μένει είναι συμμετοχές!
άντε, τώρα που γυρίζει!!;)
και εννοείται το Μιχάλη το Μελίδη για την κλήρωση!:hi:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef