10 Μαϊου 2012 #1 R rider79 Μηνύματα 364 Reaction score 4 λογω ξεκαθαρισματος, χαριζονται βιβλια, ειναι μια κουτα κυριως ξενα ( γερμανικα και γαλλικα ) με θεματα κυριως βυζαντινης ιστοριας, φιλοσοφιας και αρχαιας ελλαδας. αν ενδιαφερεται καποιος για να μην πεταχτουν
λογω ξεκαθαρισματος, χαριζονται βιβλια, ειναι μια κουτα κυριως ξενα ( γερμανικα και γαλλικα ) με θεματα κυριως βυζαντινης ιστοριας, φιλοσοφιας και αρχαιας ελλαδας. αν ενδιαφερεται καποιος για να μην πεταχτουν
11 Μαϊου 2012 #2 P plauman Μηνύματα 26 Reaction score 0 Απάντηση: χαριζονται βιβλια Αν εισαι Αθηνα με ενδιαφερουν! Ευχαριστω
11 Μαϊου 2012 #3 R rider79 Μηνύματα 364 Reaction score 4 Απάντηση: χαριζονται βιβλια ναι φιλε μου, ειμαι αθηνα να πω επισης οτι ειναι πολυ καλα για καποιον που εχει καποιο φιλο/ η γερμανο ή Γαλλο, καθως το περιεχομενο των περισσοτερων - αν οχι ολων, ειναι σοβαρο.
Απάντηση: χαριζονται βιβλια ναι φιλε μου, ειμαι αθηνα να πω επισης οτι ειναι πολυ καλα για καποιον που εχει καποιο φιλο/ η γερμανο ή Γαλλο, καθως το περιεχομενο των περισσοτερων - αν οχι ολων, ειναι σοβαρο.
16 Μαϊου 2012 #4 R rider79 Μηνύματα 364 Reaction score 4 Απάντηση: χαριζονται βιβλια παρακαλω να κλεισει ευχαριστω πολυ
19 Μαϊου 2012 #5 M Maeknot Μηνύματα 1 Reaction score 0 Απάντηση: χαριζονται βιβλια Tha me endifere, pou mporw na se vrw?
19 Μαϊου 2012 #6 R rider79 Μηνύματα 364 Reaction score 4 Απάντηση: χαριζονται βιβλια τα βιβλια δωθηκαν