14 Σεπτεμβρίου 2011 #1 S sakis0547 Μηνύματα 17 Reaction score 3 χαριζονται 6 screen protector για nokia n8,λογω λαθους(αλλα του ζητησα αλλα μου εστειλε).ειμαι απο αλεξανδρουπολη,οποιος θελει να του τα στειλω θα πληρωσει την αποστολη.ευχαριστω.
χαριζονται 6 screen protector για nokia n8,λογω λαθους(αλλα του ζητησα αλλα μου εστειλε).ειμαι απο αλεξανδρουπολη,οποιος θελει να του τα στειλω θα πληρωσει την αποστολη.ευχαριστω.
14 Σεπτεμβρίου 2011 #2 Μελίδης Μιχάλης Πρόεδρος ΕΒΒΕ Μηνύματα 31.347 Reaction score 31.169 Απάντηση: χαριζονται. Σάκη καλώς ήρθες στο AVSite. Μπράβο για την κίνηση σου.
16 Σεπτεμβρίου 2011 #3 S sakis0547 Μηνύματα 17 Reaction score 3 Απάντηση: χαριζονται. ε ναι μωρε 5 ευρω τα πηρα ποσα να ζητησω..παντως ηδη φυγανε.ευχαριστω πολυ για την φιλοξενια.
Απάντηση: χαριζονται. ε ναι μωρε 5 ευρω τα πηρα ποσα να ζητησω..παντως ηδη φυγανε.ευχαριστω πολυ για την φιλοξενια.
7 Οκτωβρίου 2011 #4 S sakis0547 Μηνύματα 17 Reaction score 3 Απάντηση: χαριζονται. ξαναανοιγει η αγγελια.μου εστειλε ξανα τις ζελατινες αλλα μου τις ξαναεστειλε λαθος οποτε οποιος θελει...
Απάντηση: χαριζονται. ξαναανοιγει η αγγελια.μου εστειλε ξανα τις ζελατινες αλλα μου τις ξαναεστειλε λαθος οποτε οποιος θελει...