χρειαζομαι συμβουλη για τη στηριξη του κεντρικου ηχειου

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
202
Καλησπερα παιδια. Ειμαι σε φαση ανακαινισης του σπιτιου μου και φτιαχνω ηλεκτροκολογικα,μετα θα βαψω και μετα εχω τοποθετηση προβολεα,πανιου,τηλεορασεων κτλ! ανυπομονω!!!!

Εντωμεταξυ σχεδιαζω με το μυαλο μου που ακριβως θα μπει το καθετι αλλα εχω ενα προβλημα στο οποιο εχω κολησει εδω και καιρο και δε μπορω να βρω μια καλη λυση με τιποτα.

Στο σαλονι στη μια πλευρα θα ειναι ο καναπες μου και ακριβως απεναντι, κολητα στον τοιχο, θα ειναι η τηλεοραση μου σε βαση τηλεορασης. Αυτο θα ειναι στην αριστερη μερια του τοιχου γιατι απτη μεση και δεξια ειναι μια συρομενη πορτα που οδηγει σενα υπνοδωματιο.
Και τωρα μου μενει το που θα βαλω ενισχυτη, blu ray player, media player και κεντρικο ηχειο.
Η λογικη λεει να τα βαλω σε ενα επιπλο κατω απτην τηλεοραση....
ΟΜΩΣ....
μισο μετρο μπροστα απτην τηλεοραση θα κρεμεται απτο ταβανι ενα ηλεκτρικο πανι 106''! Που σημαινει οτι με το που τελειωνει το πανι κατω κατω πρεπει να ειναι το κεντρικο ηχειο!!!

Αν τα βαλω ολα κατω απτην τηλεοραση (ενισχυτη, bd player και κεντρικο ηχειο) και ακριβως μπροστα ειναι το πανι, το κεντρικο ηχειο θα ειναι πολυ κοντα στο αριστερο ηχειο.

Ιδεες;

Reaction score
29.581
Απάντηση: χρειαζομαι συμβουλη για τη στηριξη του κεντρικου ηχειου

Μήπως αν γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος βοηθήσεις?Εγω δεν βγάζω άκρη !!!
Βάλε κανά σχήμα.

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
202

Ποσο πιο συγκεκριμενος? νομιζω οτι τα ειπα οσο πιο αναλυτικα μπορουσα...
Δυστηχως δεν εχω καποιο σχεδιο..

σκεψου εναν τοιχο ο οποιος απο τη μεση και δεξια εχει συρομενη πορτα.
Στην αριστερη πλευρα του λοιπον βαζω τηλεοραση σε βαση τοιχου.
Κατω απτην τηλεοραση βαζω σε ραφια τα blu ray player,ενισχυτη, κεντρικο ηχειο.

Ακριβως απεναντι προφανως ειναι ο καναπες μου. και πανω απο αυτον ειναι ο προτζεκτορας μου. Ο οποιος προβαλει σε ενα πανι ηλεκτρικο που ειναι τοποθετημενο στο ταβανι ,οπως κοιταμε απτον καναπε μπροστα λιιιιγο πιο μπροστα απτην τηλεοραση.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425

To κεντρικο τοτε μην το βαλεις μεσα στο επιπλο, στο ραφι, βαλτο σε ξεχωριστη βαση ,το υψος το κανονιζεις οπως λες εκει που τελειωνει η ηλεκτρικη οθονη, πρεπει να ειναι στο κεντρο της

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
202

Aυτο με προβληματιζει πολυ... αφου το πανι θα ναι μεστη μεση του δωματιου και δεν θα εφαπτεται με τοιχο, τοτε θα πρεπει να κεντρικο ηχειο ναναι σε καποιο τραπεζακι ή κατι τετοιο μεστη μεση του σαλονιου...

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425

Βαση με ροδακια οταν κατεβαινει το πανι, οταν ειναι ανεβασμενο το πας αριστερα τ.ν!

Reaction score
13

Παρομοιο προβλημα αλλα οχι ιδιο ειχα κι εγω, εκει που ειχα ωραια και καλα το κεντρικο πανω στο επιπλο με την ελευση του νεου ενισχυτη δεν υπηρχε πια χωρος.
Αφου σκεφτηκα πολλα σεναρια κατεληξα στη λυση τροχηλατης βασης υπολογιστη και το κεντρικο σε καθετη στηριξη, μετατρεψα τα καλωδια με μπανανες ακροδεκτες και το βαζω μπροστα απο το επιπλο μονο για θεαση ταινιας, βαλε βγαλε λιγοτερο απο 10'' το δουλευω κανα 2μηνο ετσι και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.
Αν σε ενδιαφερει υπαρχουν και φωτο...

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
202

για δειξε μας καμια φωτο φιλε μου...

Reaction score
13

για δειξε μας καμια φωτο φιλε μου...
Συγγνώμη για τη καθυστέρηση αλλά ήμουν εκτός...

Εδώ φαίνεται στην άκρη δεξιά χωρίς να ενοχλεί καθόλου ενώ βοηθάει που είναι ίδιας σειράς με τα main..

IMG_0626.jpg

κι εδώ μπροστά για προβολή ταινίας με τις μπανάνες πανεύκολα συνδεμένο χωρίς ιδιαίτερη ιστορία!!!

IMG_0616.jpg

Ελπίζω να σε κάλυψα

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.899
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo