χωρις πριμα και μπασα?

Reaction score
2
καλησπερα .θα ηθελα να μαθω τι μπορω να κανω οταν εχω εναν δικαναλο ενισχυτη ενα σιντι και ενα ραδιο tuner συνδεδεμενα με rca.αλλα ο ενισχυτης μου αν και τον θεωρω ενα καλο ενισχυτη για τα λεφτα του (inca by tallon) den εχει ρυθμισεις εγω θελω να ακουω ποιο πολυ πριμα οταν ακουω κλασικη μουσικη και slow τραγουδακια και alles φορεσ μπασα πολλα οταν ακουω δυνατες ροκιες ,βασικα ακουω ολα τα ειδη μουσικης δεν εχω καποια προτιμηση.αναλογα την ωρα -κουραση-και ορεξη.τι να κανω για να λυσω αυτο το θεμα με καποιο ακουαλαιζερ μπορω?

Reaction score
7.078
Απάντηση: χωρις πριμα και μπασα?

καλησπερα .θα ηθελα να μαθω τι μπορω να κανω οταν εχω εναν δικαναλο ενισχυτη ενα σιντι και ενα ραδιο tuner συνδεδεμενα με rca.αλλα ο ενισχυτης μου αν και τον θεωρω ενα καλο ενισχυτη για τα λεφτα του (inca by tallon) den εχει ρυθμισεις εγω θελω να ακουω ποιο πολυ πριμα οταν ακουω κλασικη μουσικη και slow τραγουδακια και alles φορεσ μπασα πολλα οταν ακουω δυνατες ροκιες ,βασικα ακουω ολα τα ειδη μουσικης δεν εχω καποια προτιμηση.αναλογα την ωρα -κουραση-και ορεξη.τι να κανω για να λυσω αυτο το θεμα με καποιο ακουαλαιζερ μπορω?
Ψάξε βρες κάποιο παλιό μηχανάκι που έχει πάνω τέτοιες
ρυθμίσεις.
Θα σε βολέψει πάρα πολύ, και εκτός από τα μπάσα πρίμα, ειδικά
για βραδυνές ακροάσεις αν θες να ακούσεις σιγά
αλλά "γεμάτα" το loudness και το tone on είναι κουμπιά μαγικά:144:

Reaction score
2

δεν μπορω διοτι εχω βαλει στο σαλονι ενα θεωρο μοντερνο ενισχυτη με ομοια tuner kai cd οποτε δεν μπορω να βαλω κατι παλιο εμενα με ενδιαφερει αν μπορω συνδεοντας πισω στον ενισχυτη ενα ακουαλαιζερ αν μπορω να παιξω με τισ συχνοτητες?

Reaction score
7.078

Μπορείς αλλά το πιο πιθανό είναι να σου αλλάξει
τον ήχο προς το χειρότερο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.153
Members
38.538
Νεότερο μέλος