ψαχνω epson tw-700 μεταχειρισμενο

Reaction score
0
ενα μελος μου ειπε οτι μπορω να βρω με 500.Εχει κανεις υπ οψη του τπτ??????

Reaction score
0
Απάντηση: ψαχνω epson tw-700 μεταχειρισμενο

ενα μελος μου ειπε οτι μπορω να βρω με 500.Εχει κανεις υπ οψη του τπτ??????
Φίλε Χρήστο καλησπέρα. Τώρα μόλις είδα την αγγελία σου, και επίσης μόλις σήμερα αποφάσισα να δώσω τον 700-άρη μου.
Τον δίνω με την πλήρη συσκευασία του (ακόμα και τα νάυλον!), τα μάνιουαλ, τηλεχειριστήριο, απόδειξη αγοράς κ.λ.π., σε άριστη οπτική αλλά και λειτουργική κατάσταση. Είναι ενός έτους, που σημαίνει ότι έχει ακόμα δύο χρόνια εγγύηση (και στην λάμπα φυσικά), με 200 περίπου ώρες στο ενεργητικό του.
Δεν έχει απολύτως καθόλου πρόβλημα σύγκλισης (το χειρότερο πρόβλημα των τρίτσιπων), και καθόλου χρωματική ή φωτεινή ανομοιομορφία, ο δε φακός του είναι άριστος : το desktop των Windows δεν παρουσιάζει καμία θολούρα. (έχω δει τουλάχιστον τρεις (3) 700-άρηδες με πολλά από τα παραπάνω προβλήματα αμέσως μόλις βγήκαν από την κούτα τους - φίλων).
Φυσικά θα τον δεις εν δράσει στον χώρο μου για την επαλήθευση των παραπάνω.
Τιμούλα : 600 € (συζητήσιμη...), γιατί απλά βλέπεις και ξέρεις τι παίρνεις.
Αν σε ενδιαφέρει στείλε μου με πμ κάποιο τηλ. για άμεση επικοινωνία.

Φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος.

Reaction score
0
τελικα ο tw700 βρηκε ενα καλο σπιτι .

Συναδερφε (και κατα επαγγελμα κα κατα ειδικοτητα) Γιωργο , ευχαριστω για την αριστη επικοινωνια και το αριστο προϊον .

ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τον tw700
καλες διακοπες !

Reaction score
0
Απάντηση: ψαχνω epson tw-700 μεταχειρισμενο

Φίλε Μιχάλη καλημέρα. Βρίσκομαι στη βάση μου για 2-3 μέρες (από Κυριακή 17-08 συνεχίζω τις βάναυσα διακοπείσες-λόγω υποχρεώσεων- διακοπές μου) και μόλις είδα το μήνυμά σου.
Χαίρομαι ιδιαίτερα που το μηχάνημα έπεσε σε καλά χέρια και ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Καλές θεάσεις και γενικώς καλορίζικο!

Υ.Γ. Εκπληκτικό το "διπλοί συνάδελφοι"!!!

Φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.809
Members
38.497