ψαχτε για φτηνοτερο

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
νεο hddvd παρουσιασε η toshiba τιμη γυρω στα 200 ευρω
και το ονομα HD-EP30
αντε γεια

Reaction score
62
νεο hddvd παρουσιασε η toshiba τιμη γυρω στα 200 ευρω
και το ονομα HD-EP30
αντε γεια
Ξέρεις κανα internetομάγαζο που φέρνει και Ελλάδα? Γιατι έχω φάει τον τόπο για το συγκεκριμένο..

Reaction score
0
Μόνο το HD-EP10 είδα στο πλαίσιο αλλά δεν πλησιάζεται...
Αν έχεις γνωστό Αγγλία δες αυτό και αυτό μιας και είναι άκρως δελεαστική η παλιό προσφορά τους :pc:

Reaction score
62
Μόνο το HD-EP10 είδα στο πλαίσιο αλλά δεν πλησιάζεται...
Αν έχεις γνωστό Αγγλία δες αυτό και αυτό μιας και είναι άκρως δελεαστική η παλιό προσφορά τους :pc:
Αμ δεν τα έχω δεί??? Αλλά έλα που δεν στέλνουν πια Ελλάδα, πέρα απο δισκάκια και άλλα ψιλα....:mad_2:

Reaction score
0
Ξέρω τους αλήτες πως δεν στέλνουν. Έχω μια φίλη μου Αγγλία πάντως και το σκέφτομαι να το χτυπήσω εδώ και καιρό αλλά το $%#%^$ τις υπόθεσης είναι πως πρόσφατα αγόρασα το Pioneer Dv600 (λίγο πριν τον Onkyo) και αν πάρω αυτό το άλλο πάει τζάμπα και δεν θέλω να πετάξω 180€...
Είμαι σε μεγάλο δίλημμα μιας και τα δωράκια μαζί με το player είναι όλα τα λεφτά αλλά θα περιμένω λίγο ακόμα.

Reaction score
62
Ξέρω τους αλήτες πως δεν στέλνουν. Έχω μια φίλη μου Αγγλία πάντως και το σκέφτομαι να το χτυπήσω εδώ και καιρό αλλά το $%#%^$ τις υπόθεσης είναι πως πρόσφατα αγόρασα το Pioneer Dv600 (λίγο πριν τον Onkyo) και αν πάρω αυτό το άλλο πάει τζάμπα και δεν θέλω να πετάξω 180€...
Είμαι σε μεγάλο δίλημμα μιας και τα δωράκια μαζί με το player είναι όλα τα λεφτά αλλά θα περιμένω λίγο ακόμα.
Εγώ χαλαρά θα το έπαιρνα!!

Reaction score
0
Μην λες τέτοια και ακόμα δεν ξεπλήρωσα τον Onkyo (γλυκοκοιτάζω και την 40W3000) :cool_1:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
δεν ειναι νωρις να το εχετε για λιγες ταινιες και μονο σε λιγο θα βγουν καλυτερα και φτηνοτερα μολις ανεβει λιγο ο ανταγωνισμος
η υπομονη αμοιβεται
κουραγιο

Reaction score
0
δεν ειναι νωρις να το εχετε για λιγες ταινιες και μονο σε λιγο θα βγουν καλυτερα και φτηνοτερα μολις ανεβει λιγο ο ανταγωνισμος
η υπομονη αμοιβεται
κουραγιο
Αυτο ειναι σιγουρο και θα ισχυει για παρα πολυ καιρο ακομη!Ποτε μην πληρωνεται κατι ακριβα γιατι σε 6 μηνες με τα μισα λεφτα θα υπαρχει πολυ καλυτερο!:cool_4: Αυτη δυστηχως ή ευτυχως ειναι η ραγδαια εξελιξη της τεχνολογιας!:happy_6:

Reaction score
73
Εγω εκεινο που ξερω ειναι... οτι αν δεν ανοιξουν ραφια στα VIDEO-CLUB με BLUE RAY + HD DVD δεν εχει νοημα
να δωσουμε 500 και 600 αλλα και 300 Ε για να καθονται και να βλέπουμε μονο τα 1-2 DVD του HITECH...:mad_3:...
Δλδ θα παρουμε HD-DVD-Player και θα σκαμε καθε φορά 20 Ε πχ για να αγοραζουμε τις ταινιες... και σε λιγο καιρο
θα εχουμε αθροισει ενα ποσο που θα μας ζαλισει...??.:mad_3: εεεε οχι... ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ....

Reaction score
0
Εγω εκεινο που ξερω ειναι... οτι αν δεν ανοιξουν ραφια στα VIDEO-CLUB με BLUE RAY + HD DVD δεν εχει νοημα
να δωσουμε 500 και 600 αλλα και 300 Ε για να καθονται και να βλέπουμε μονο τα 1-2 DVD του HITECH...:mad_3:...
Δλδ θα παρουμε HD-DVD-Player και θα σκαμε καθε φορά 20 Ε πχ για να αγοραζουμε τις ταινιες... και σε λιγο καιρο
θα εχουμε αθροισει ενα ποσο που θα μας ζαλισει...??.:mad_3: εεεε οχι... ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ....
+1000

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
:cool_4:
ΣΩΣΤΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ:cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4:

Reaction score
3
Απάντηση: ψαχτε για φτηνοτερο

Λοιπόν θα βάλω και εγώ ένα + σε όσα λέει ο hal9000. Είμαστε πολύ μακριά ακόμη από το να βρούμε στο DVD-Club της περιοχής μας υλικό να ταΐσουμε τις HD ανάγκες των μηχανημάτων. Μόνο από downloads και HTPC μπορείς να κάνεις κάποια δουλειά.

Reaction score
5
Ξέρω τους αλήτες πως δεν στέλνουν.
Αλήτες ήταν οι συμπατριώτες μας που ξεζούμισαν το εν λόγω μαγαζί σε διπλοαποστολές του στυλ "δεν μου ήρθε, μου στέλνετε άλλο;"...

Reaction score
0
Αλήτες ήταν οι συμπατριώτες μας που ξεζούμισαν το εν λόγω μαγαζί σε διπλοαποστολές του στυλ "δεν μου ήρθε, μου στέλνετε άλλο;"...
Πρωτοι και εκει οι Ελληνες ????wall_1

Reaction score
0
Δυστυχώς ξέρω για ποιο πράγμα μιλάς φίλτατε και δεν το επικροτώ, αντιθέτως είμαι κατά αυτών που κάνουν τέτοιου είδους πράξεις και φυσικά δεν το έχω κάνει ποτέ. Το "αλήτες" το λέω χαριτολογώντας και έχει την έννοια "γιατί δεν στέλνουν εδώ τέτοιου είδους πράγματα". Αυτά για να ξεκαθαρίσω την θέση μου :happy_4:

Reaction score
62
Νέα γενιά κάγκουρων.... των ιντερνετικών....και είναι επικίνδυνοι, γιατί μας κάνουν διεθνώς ρεζίλι:mad_3: :mad_3:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.885
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis