argi
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 6.879
νεο hddvd παρουσιασε η toshiba τιμη γυρω στα 200 ευρω
και το ονομα HD-EP30
αντε γεια
και το ονομα HD-EP30
αντε γεια
Ξέρεις κανα internetομάγαζο που φέρνει και Ελλάδα? Γιατι έχω φάει τον τόπο για το συγκεκριμένο..νεο hddvd παρουσιασε η toshiba τιμη γυρω στα 200 ευρω
και το ονομα HD-EP30
αντε γεια
Εγώ χαλαρά θα το έπαιρνα!!Ξέρω τους αλήτες πως δεν στέλνουν. Έχω μια φίλη μου Αγγλία πάντως και το σκέφτομαι να το χτυπήσω εδώ και καιρό αλλά το $%#%^$ τις υπόθεσης είναι πως πρόσφατα αγόρασα το Pioneer Dv600 (λίγο πριν τον Onkyo) και αν πάρω αυτό το άλλο πάει τζάμπα και δεν θέλω να πετάξω 180€...
Είμαι σε μεγάλο δίλημμα μιας και τα δωράκια μαζί με το player είναι όλα τα λεφτά αλλά θα περιμένω λίγο ακόμα.
Αυτο ειναι σιγουρο και θα ισχυει για παρα πολυ καιρο ακομη!Ποτε μην πληρωνεται κατι ακριβα γιατι σε 6 μηνες με τα μισα λεφτα θα υπαρχει πολυ καλυτερο!:cool_4: Αυτη δυστηχως ή ευτυχως ειναι η ραγδαια εξελιξη της τεχνολογιας!:happy_6:δεν ειναι νωρις να το εχετε για λιγες ταινιες και μονο σε λιγο θα βγουν καλυτερα και φτηνοτερα μολις ανεβει λιγο ο ανταγωνισμος
η υπομονη αμοιβεται
κουραγιο
+1000Εγω εκεινο που ξερω ειναι... οτι αν δεν ανοιξουν ραφια στα VIDEO-CLUB με BLUE RAY + HD DVD δεν εχει νοημα
να δωσουμε 500 και 600 αλλα και 300 Ε για να καθονται και να βλέπουμε μονο τα 1-2 DVD του HITECH...:mad_3:...
Δλδ θα παρουμε HD-DVD-Player και θα σκαμε καθε φορά 20 Ε πχ για να αγοραζουμε τις ταινιες... και σε λιγο καιρο
θα εχουμε αθροισει ενα ποσο που θα μας ζαλισει...??.:mad_3: εεεε οχι... ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ....
ΣΩΣΤΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ:cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4:Εγω εκεινο που ξερω ειναι... οτι αν δεν ανοιξουν ραφια στα VIDEO-CLUB με BLUE RAY + HD DVD δεν εχει νοημα
να δωσουμε 500 και 600 αλλα και 300 Ε για να καθονται και να βλέπουμε μονο τα 1-2 DVD του HITECH...:mad_3:...
Δλδ θα παρουμε HD-DVD-Player και θα σκαμε καθε φορά 20 Ε πχ για να αγοραζουμε τις ταινιες... και σε λιγο καιρο
θα εχουμε αθροισει ενα ποσο που θα μας ζαλισει...??.:mad_3: εεεε οχι... ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ....
Και εγω το ιδιο αλλα θα παρω τα φτηνοτερα ,γιατι επισης ειμαι ΘΥΜΑ!:cool_11:Εγώ δυστυχώς θα τα αγοράσω, γιατί είμαι ΘΥΜΑ!!!!
Αλήτες ήταν οι συμπατριώτες μας που ξεζούμισαν το εν λόγω μαγαζί σε διπλοαποστολές του στυλ "δεν μου ήρθε, μου στέλνετε άλλο;"...Ξέρω τους αλήτες πως δεν στέλνουν.
Πρωτοι και εκει οι Ελληνες ????wall_1Αλήτες ήταν οι συμπατριώτες μας που ξεζούμισαν το εν λόγω μαγαζί σε διπλοαποστολές του στυλ "δεν μου ήρθε, μου στέλνετε άλλο;"...
Δυστυχώς ξέρω για ποιο πράγμα μιλάς φίλτατε και δεν το επικροτώ, αντιθέτως είμαι κατά αυτών που κάνουν τέτοιου είδους πράξεις και φυσικά δεν το έχω κάνει ποτέ. Το "αλήτες" το λέω χαριτολογώντας και έχει την έννοια "γιατί δεν στέλνουν εδώ τέτοιου είδους πράγματα". Αυτά για να ξεκαθαρίσω την θέση μου :happy_4:Αλήτες ήταν οι συμπατριώτες μας που ξεζούμισαν το εν λόγω μαγαζί σε διπλοαποστολές του στυλ "δεν μου ήρθε, μου στέλνετε άλλο;"...
Νέα γενιά κάγκουρων.... των ιντερνετικών....και είναι επικίνδυνοι, γιατί μας κάνουν διεθνώς ρεζίλι:mad_3: :mad_3:Αλήτες ήταν οι συμπατριώτες μας που ξεζούμισαν το εν λόγω μαγαζί σε διπλοαποστολές του στυλ "δεν μου ήρθε, μου στέλνετε άλλο;"...