0-4-21

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Τι κρυβουν αυτοι οι τρεις αριθμοι?
Ποιος νους εμπνευστηκε τον παραπανω κωδικα και τι κρυφα μυστικα μπορουν να ερθουν στο...Φως με την αποκαλυψη του?
Ποιος Ντα Βιντσι και ποιος Μιχαηλ Αγγελος?
Ποιοι Ναιτες και ποια Μαγδαληνη?

Η απαντηση κυριοι βρικεται στους τρεις αριθμους:

0(το μηδενικο μεγαλο για να θυμιζει)-4-21

Οποιος αποκαλυψει τον μυστικο κωδικα κερδιζει ενα εισητηριο διαρκειας γνωστης ομαδας που...διαπρεπει στις Ευρωπαικες αναμετρησεις :lol: :lol: :lol:

Reaction score
52
Και γω κάθομαι τόση ώρα και σπαζοκεφαλιάζομαι με Πυθαγόρα και πράσινα άλογα!!! :mrgreen:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Εχω σηκωθει απο τα χαραματα για να δω πως θα επιλυσει ο Αρβανιτακης τον μυστικο κωδικα...DA GAVRI :lol: :lol:

Εν τω μεταξυ , μηπως ειχατε την τυχη να εισαστε παρων σε συζητησεις "πρωταθλητων" μετα απο τις τελευταιες μεταγραφες της ομαδας τους?

"Ολα ηταν μερος σχεδιου" λενε "για να το κατακτησει η ομαδα τους φετος"

Αλλος κωδικας και αυτος.

Τι θα κατακτησει η ομαδα τους φετος δηλαδης?
Δεν καταλαβαινω ο χαζος.... :mrgreen:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Μιλατε κι εσεις για 7 χοχοχοχο.Το σερι ειναι αγορακι μου .Βρε χαζουλη ΑΝΔΡΕΑ ΘΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ.Αν θυμασαι ελεγες οτι το μεγαλυτερο ψεμα ειναι οτι θα παρει ο ΟΣΦΠ το πρωταθλημα και τωρα ξανα βγαζεις γλωσσα.Οσο για την ομαδα σου εχει κανει τοσες πορειες που ουτε οι συνταξιουχοι με τους οικοδομους δεν σας φτανουνε.Τελικα ποσοι RIVALDO ειναι ο Γκονζαλες?Ε ρε Ριζουπολη που σας χρειαζεται!!!

Reaction score
429
Πρωί-πρωί με γρίφους και σπαζοκεφαλιές, κάτσε να πούμε κανένα τραγουδάκι

Το παλιό μου παλτό......
Το χαρίζω σε σέεεεεενα........

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
"Γυναικα , να παω να νοικιασω καμμια ταινια με τον Βουτσα να γελασει λιγο το χειλακι μας?"

"Γιατι να ξοδευτουμε αντρα μου , μερες που ειναι?Αποψε παιζει ο Ολυμπιακος στην Ευρωπη.Και πιο πολυ θα γελασουμε ,ασε που το θεαμα ειναι σπανιο.Ενω τον Βουτσα τον βρισκουμε οποτε θελουμε..."

Και οι δυο μαζι:

"...γελαει ολη η Ελλαδα , πουχει τετοια ομαδα...." :lol: :lol:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
ΑΛΛΑ ΝΤ ΑΛΛΑ ΚΟΥΤΡΟΥΒΑΛΑ.Αντε παλι το πηρατε το πρωταθλημα Ιουλιου πελατακια μου.Κι ως γνωστον ο πελατης εχει παντα δικιο.Εδω εχει πουλησει η ΑΕΚ τα τριπλα 'διαρκειας' απο σας κι εχεις μουτρα να μιλας.

exile

Videocameras
Reaction score
4.515
Γριφος για τους "Πρωταθλητες" :Σε ποιον ανηκει τελικα ο ...Πρωταθλητης????Απαντήσεις με στοιχεια και αποδειξεις παρακαλω... :cry: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
25.657
ναι ναι, δε φτανει που βγαζει γλωσσα αλλα οταν γινει η στραβη (οπως ειναι και το πιο λογικο) ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ κι ολας.
παντως απο ταβλι καλα πανε ,ετσι νικο μου?

Reaction score
152
ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ Ο ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ...
ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΔΑΝ ΤΗΝ...ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΤΡΟΜΑΞΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ 2-4-210.....
ΤΟ ΕΞΤΡΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!!!!
...ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ!!!!....

Reaction score
152
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!!!
ΟΤΑΝ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ....ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΕΩΣ ΤΟ 2007 ΕΝΟΟΥΣΕ ΤΟ ΕΞΗΣ...
1-5-25
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.108
Members
38.531
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON